5 Απρ 2018

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

στο «τελευταίο αντίο» στον Στέλιο Σκλαβενίτη

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά, για το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Στέλιο Σκλαβενίτη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, σε ηλικία 53 ετών.
Τους επικήδειους εκφώνησαν οι ιερωμένοι από τη Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης, φίλοι καθώς και εκπρόσωποι των εργαζομένων.
Παρόντες στην τελετή ήταν μεταξύ άλλων οι πρόεδροι της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, βουλευτές και πρώην υπουργοί, ανάμεσά τους οι Θοδωρής Δρίτσας, Γιάννης Βρούτσης, Κώστας Σκρέκας, Νίνα Κασιμάτη, Εύη Καρακώστα, Σίμος Κεδίκογλου, Γιάννης Τραγάκης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Σε ένδειξη πένθους τα καταστήματα της αλυσίδας παρέμειναν κλειστά από τις 15:00 έως τις 17:00, κατά τη διάρκεια της κηδείας.
Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε εισαχθεί εκτάκτως στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία, το περασμένο Σάββατο με συμπτώματα οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας και τελικά κατέληξε, στις 07:18 το πρωί της Κυριακής, από ενδοπνευμονική αιμορραγία, εξαιτίας λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη