13 Απρ 2018

ΚΚΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!

Αντογράφω αυτούσιο ένα σχόλιο που διάβασα σε άρθρο με τίτλο <<To ΚΚΕ ακούει, βλέπει;
Αυτοί είναι οι κομμουνιστές της Συρίας, του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας, που δεν «άκουσαν» τη γνήσια ευρωπαϊκή «αριστερά»…>> στην ιστοσελίδα sibilla…

<<Γιατί δεν το λέτε ξεκάθαρα ότι το ΚΚΕ είναι αναπόσπαστο συστημικό τμήμα της πολιτικής σκηνής. Θέλετε κανένα σεντόνι με αποδείξεις (ή δεν υπάρχει;) για να δείτε ότι κράζει από παντού.

Στα σημεία:
Από την περιφρούρηση του ΚΚΕ της βουλής μην και τυχόν μπεί ο κόσμος, την στάση του ΚΚΕ στο
δημοψήφισμα όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία, απολυμένοι 902, η παπαρήγα με LEXUS η οποία όπως και τα χρήματα του μισθού της (συν των άλλων βουλευτών των ΚΚΕ) είναι ματωμένα χρήματα του Ελληνικού λαού κυριολεκτικά.. τα οποία δεν έχουν κανένα μα κανένα πρόβλημα να τα παντελονιάζουν, το ΚΚΕ είχε τονίσει ότι το εθνικό νόμισμα είναι καταστροφή για τη χώρα ότι δηλαδή όλα τα παπαγαλάκια-υπάλληλοι του συστήματος, το ΚΚΕ έσπασε την αγροτική κινητοποίηση που είχε γίνει και ο εργατοπατέρας του ΚΚΕ Βαγγέλης Μπούτας μας άφησε παρακαταθήκη τα τσιπουράκια που έπινε ξέρετε με ποιόν…

Το ΚΚΕ στην βουλή τι κάνει; Οι βουλευτές του ΚΚΕ έχουν πρόβλημα όταν κάθονται ή βλέπουν τους χρυσαυγίτες αλλά όχι τους υπόλοιπους;; Γιατί δεν παραιτούνται;;; το γιατί το ΚΚΕ υπάρχει στην βουλή είναι πλέον γνωστό (νομιμοποίηση της κυβέρνησης των μνημονίων σαν αναπόσπαστο συστημικό τμήμα της πολιτικής σκηνής που είναι). Το ΚΚΕ είναι υπέρ της νομιμοποίησης όλων των μεταναστών και να τρέχει και στα σχολεία να δίνει αγώνα για τα προσφυγόπουλα… , για την Συρία αλήθεια τι ουσιαστικό-αριστερό-επαναστατικό-αντιιμπεριαλιστικό έκανε σε μια χώρα που τόσα χρόνια τα Μ@Υ@Ο@Α@Α του νάτο-εε προσπαθούν να την γονατίσουν και να την υποτάξουν δολοφονώντας τον λαό της;; εκτός από ψιλολόγια…. απολύτως τίποτα στην ουσία και στην πράξη, πάρε και λίγο νταλάρα στο φεστιβάλ της κνε, και ο κατάλογος είναι μακρύς και ευρύτερα γνωστός και φαντάζομαι όχι άγνωστος για εσάς….

Επίσης το ΚΚΕ δεν έχει καταφανή άμεση ευθύνη για την οικονομική καταστροφή της χώρας με την έννοια όμως ότι δεν είναι ο εμφανής αυτουργός, αλλά έχει έμμεση ευθύνη γιατί είναι η πέμπτη φάλαγγα εντός της χώρας, μαζί με όλες τις όμοιου αφεντικού πολιτικές δυνάμεις της χώρας, που προσφέρει στον λαό μια κάλπικη αντιπολίτευση άνευρη και προδοτική σε πλήρη συνεργασία με τις δυνάμεις των αφεντικών, τα οποία υποτίθεται αντιμάχεται.

Οπότε προς τι τα ερωτήματα: “Το ΚΚΕ γιατί δεν…..” ή “To ΚΚΕ ακούει, βλέπει;”;

Γιατί αυτές οι αυταπάτες; Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε το δάκτυλο που δείχνει το φεγγάρι;
Το ΚΚΕ είναι ΜΟΝΟ ισαποστάκηδες; αυτό έχουμε μόνο να του καταλογίσουμε;>>
KKE ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…




triklopodia.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη