17 Απρ 2018

Μεϊμαράκης: Αν χρειαστεί θα σε διευκολύνω - Κυριάκος: Σε τιμά αυτό που μου λες

«Έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου. Επειδή βλέπω την αγωνία σου για την ανανέωση,
μπορώ αν χρειαστεί και να σε διευκολύνω. Απελευθερωμένος θα δώσω την μάχη για την Παράταξη απ’ όποιο μετερίζι κρίνεις σκόπιμο ότι μπορώ να προσφέρω».

Αυτά μου είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μου, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θέλοντας να με ενημερώσει για το περιεχόμενο της συνάντησης που είχε την Μεγάλη Τρίτη με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το Σάββατο στην έντυπη έκδοση των «Παραπολιτικών» φιλοξενήθηκε εκτενές ρεπορτάζ όπου μεταξύ των άλλων περιείχε και την επίμαχη στιχομυθία χωρίς ωστόσο να αποδίδεται ευθέως στον πολύπειρο νεοδημοκράτη πολιτικό. Όπως, δεν υπήρχε και η αντίδραση του κ. Μητσοτάκη στο άκουσμα της συγκεκριμένης πρότασης. «Βαγγέλη, σε τιμά αυτό που μου λες…» φέρεται να απάντησε ο πρόεδρος της Ν.Δ., χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποδέχονταν κι’ όλας το γεγονός ότι ο προκάτοχός του στην ηγεσία του κόμματος, τον απελευθέρωνε να δράσει κατά βούληση στην περίπτωση που επιθυμούσε ν’ αφήσει εκτός ψηφοδελτίων τους βαρόνους της μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης. 




parapolitika.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη