25 Απρ 2018

Γιατί ο Καμμένος θα κάνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου για εξοπλιστικά;

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα δώσει σήμερα  Τετάρτη, στις 9:30 ο υπουργός Εθνικής
Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Αυτή η απόφαση του Πάνου Καμμένου προκαλεί εύλογα ερωτήματα δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων και των πληροφοριών που αναφέρουν ότι κατά την πολύωρη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, τη Δευτέρα, υπήρξε ένταση σχετικά με τους χειρισμούς σε θέματα που αφορούν στην Άμυνα και τις Ένοπλες Δυνάμεις.


Η συνέντευξη έρχεται μετά τις διαστάσεις που έχει λάβει η υπόθεση της χρονομίσθωσης γαλλικών φρεγατών και της εικόνας που εμφάνισε η κυβέρνηση, αρχής γενομένης από τη συνέντευξη του Φώτη Κουβέλη και την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης συμφωνίας, που όμως διέψευσε η γαλλική πλευρά.

Ακόμα, σημειώνεται ότι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει συμφωνία αδειάζοντας εμμέσως τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι τελειώνει και η προθεσμία για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F16, σε συνδυασμό με τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος περί ανακοινώσεων επισήμων όταν θα υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις, αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέντευξη και οι απαντήσεις που θα δώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη