2 Μαΐ 2018

«Χτύπημα» που ταράζει το σύστημα! «Δημοσκόπηση ΣΟΚ – Να γιατί θα πάμε σε εκλογές τον Οκτώβριο του 2018»

Η προηγούμενη «δημοσκόπηση» ( 30/4/2018 ) που στηριζόταν σε μια ορθολογική μας
στάθμιση της πρόθεσης ψήφου, αναρτήθηκε σε 12 Ελληνικά sites ενώ, δεν αναρτήθηκε σε 17 άλλα φιλικά προς εμάς. Με άλλα λόγια, επισκέπτες σε 29 Ελληνικά sites αντέδρασαν σε μια δημοσκόπησή μας, που ήτο φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να ανάγει την μεγαλύτερη αντίδραση αυτού που θα την έβλεπε και όχι να διαμορφώσει την άποψη αυτού που θα την διάβαζε.
Με τον τρόπο αυτό «ψήφισαν» ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ότι συμμετέχουν σε ένα ιδιότυπο γκάλοπ, μέσα σε 24 ώρες πάνω από 50.000 άτομα – επισκέπτες των ανωτέρω Ιστοσελίδων σε ένα ερωτηματολόγιο που ήτο, η δομή της ανάλυσής μας.

Από τα 29 sites που αντέδρασαν και που αποτελούν δείγμα όλου του τοπίου της διαδικτυακής ενημέρωσης, τα 17 (που δεν ανήρτησαν την «δημοσκόπηση») έχουν σε συντριπτική πλειοψηφία επισκέπτες άτομα που τοποθετούνται από επικριτικά έως εχθρικά στην σημερινή Κυβέρνηση.

Από τα λοιπά δώδεκα, 7 φιλοξενούν ελεύθερα άρθρα αναγνωστών τους, 4 θεώρησαν (από τα σχόλια των αναγνωστών) ότι η «δημοσκόπηση» ευνοεί την κυβέρνηση και μόλις σε 1 δεν υπήρξε κάποια αντίδραση των αναγνωστών μέσω σχολιασμού.

Για να μην σας κουράζουμε, από την αναγωγή του ιδιότυπου αυτού ερωτηματολογίου σε πρόθεση ψήφου και χωρίς καμία σκοπιμότητα (ευχαριστούμε τον κύριο Ιορδανίδη και την κυρία Μαλτέζου) προέκυψαν ξεκάθαρα τα παρακάτω αποτελέσματα.

Η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ έχει απολέσει ανεπιστρεπτί την «αξιοπιστία της» ενώπιον της κοινωνίας σε ποσοστό πάνω του 60% και τούτο κυρίως διότι :


1-Με τις αποφάσεις της και τις ενέργειές της έχει «εγκατασταθεί» στην κοινή γνώμη ή άποψη ότι, τάσσεται «κατά βάθος» εχθρικά προς την Εκκλησία, υποτιμητικά προς τα σώματα ασφαλείας (προσπαθεί να το αναιρέσει), δεν διακατέχεται από τον πατριωτισμό που απαιτεί η εποχή, ενοχλείται από την αυτονομία της δικαιοσύνης, κλείνει το μάτι στους φιλότουρκους, δίνει υπερβολική έμφαση στα δικαιώματα αλλόθρησκων, σε αυτούς που αποκλίνουν σεξουαλικά, σε χρήστες ναρκωτικών, σε μετανάστες, προάγει την πολυπολιτισμικότητα χωρίς όρια κ.α

2-Αδυνατεί – παραδεχόμενη – να ελέγξει τις μεταναστευτικές ροές, επεξεργάζεται συνεχώς ψυχολογικές μεθόδους προκειμένου χωρίς αντίδραση να επιβάλλει και να εγκαθιδρύσει στην κοινωνία την φτωχοποίηση των πολιτών, μα κυρίως, αδυνατεί να κλείσει τις εκκρεμότητες σε εθνικά θέματα ζωτικής σημασίας.

Ως αντίβαρο προβάλει την όποια έξοδό στις αγορές, χωρίς όμως τούτο να αλλάζει την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι πολίτες.

Με βάση αυτά και την βοήθεια κατάλληλων αλγόριθμων, υπολογίζεται ότι τα σημερινά ποσοστά (αθροιστικά) της σημερινής κυβέρνησης κυμαίνονται από 13-15% , ενώ του βασικού της αντιπάλου, της ΝΔ, στο 20-21% ήτοι, και αυτά μειούμενα εξαιτίας της αναξιοπιστίας γενικότερα του έως τώρα γνωστού πολιτικού συστήματος (τούτο επίσης έχει καταγραφεί ιδιαίτερα έντονα).


Η απώλεια τουλάχιστον 1.000.000 ψηφοφόρων της (τον Ιανουάριο 2015 το ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσαν 2.245.978 άτομα και 293.686 τους ΑΝ.ΕΛ ) εκτινάσσει τα ποσοστά αποχής που θα αγγίξουν το 47%, ευνοεί τα κόμματα που προτάσσουν τον πατριωτισμό και τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, προσθέτει στην λεγόμενη τιμωρητική ψήφο, προκαλεί επικίνδυνους διχασμούς στην Ελληνική κοινωνία και ταξικές διαφορές, μα το σημαντικότερο θα εμφανίσει τους λεγόμενους «εναλλακτικούς ψηφοφόρους», αλλοδαπούς 2η γενιάς, αλλόθρησκους ψηφοφόρους (μουσουλμάνους) και ψηφοφόρους από την αλλοδαπή.

Η προσφυγή στις κάλπες συνεπώς το γρηγορότερο (Οκτώβριο 2018):

1-Θα προλάβει την «περιθωριοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική σκηνή για τα επόμενα 15 χρόνια και την «εξαέρωση» των ΑΝ.ΕΛ .

2-Θα αποτρέψει επικίνδυνους διχασμούς στην ελληνική κοινωνία που θα βαίνουν κλιμακούμενοι ώστε σε μερικά χρόνια κάποιοι να μιλάνε ακόμα και για πραξικόπημα.

3-Θα αποτρέψει την γελοιοποίηση του Πολιτικού συστήματος.

4-Θα οδηγήσει – αναγκαστικά – σε σχηματισμό κυβέρνησης ΕΘΝΙΚΗΣ ομοψυχίας.

Επειδή τελικά όπως φαίνεται, όλους τους συμφέρει οι εκλογές να γίνουν Οκτώβριο 2018, οπότε και κλείνει (κουτσή 4αετία) η συγκυβέρνηση (Ιανουάριο 2015 – Οκτώβριο 2018), ετοιμαστείτε !!!

Εμείς, με το χέρι στην καρδιά και το μυαλό στην Ελλάδα, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟMΕΥΣΗΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη