28 Μαΐ 2018

Προμαχώνας: Συνελήφθη 57χρονος για εκατοντάδες λαθραίες μπύρες

Οι αστυνομικοί που του έκαναν έλεγχο βρήκαν μέσα στο όχημά του 426 φιάλες με συνολικά 213
λίτρα μπύρας, οι οποίες κατασχέθηκαν

Όλο και μεγαλύτερο εύρος σε προϊόντα παίρνει το λαθρεμπόριο ειδών από την Βουλγαρία, όπως αποδεικνύει η σύλληψη ενός 57χρονου Έλληνα που επέστρεφε από ταξίδι στην γειτονική χώρα έχοντας κρυμμένες εκατοντάδες… μπύρες στο αυτοκίνητό του!

Όταν προσπάθησε να περάσει από τον Προμαχώνα, οι αστυνομικοί που του έκαναν έλεγχο βρήκαν μέσα στο όχημά του 426 φιάλες με συνολικά 213 λίτρα μπύρας, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το αυτοκίνητο του 57χρονου που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 52χρονη Ελληνίδα μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαινε, όπου βρέθηκαν 14 συσκευασίες με χύμα αφορολόγητο καπνό συνολικού βάρους 14 κιλών. Ο καπνός και το όχημα κατασχέθηκαν και η γυναίκα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

*** Σε περιοχή του Κιλκίς, συνελήφθη ένας 41χρονος Έλληνας όταν διαπιστώθηκε ότι είχε εισάγει και μετέφερε 87 λαθραία πακέτα τσιγάρων και δέκα συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

*** Πάλι στον Βόλο, συνελήφθη από σστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος Πακιστανός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 80 πακέτα τσιγάρων και μια τυποποιημένη συσκευασία καπνού των 50 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ένσημη ταινία του φόρου κατανάλωσης.


*** Στη Λάρισα, συνελήφθη μια 37χρονη Ελληνίδα μετά από έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας στο αυτοκίνητο που επέβαινε, καθώς βρέθηκαν 130 πακέτα τσιγάρων και 15 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων χωρίς την ειδική ταινία φορολόγησης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη