19 Μαΐ 2018

Βενιζέλος: Επιτομή του αλυτρωτισμού το «Μακεδονία του Ίλιντεν»

Ως επιτομή του αλυτρωτισμού χαρακτήρισε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος την ονομασία
«Μακεδονία του Ίλιντεν» που σύμφωνα με πληροφορίες διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την κυβέρνηση των Σκοπίων.
«Το «Μακεδονία του Ιλιντεν είναι η επιτομή του αλυτρωτισμού. Είναι ο αλυτρωτισμός αυτοπροσώπως» είπε χαρακτηριστικά για να επισημάνει πως η κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευτεί για σύνθετη
ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και «όχι με ιδεολογική χρήση του ονόματος. Μην παίζετε με κρίσιμα κεφάλαια της ιστορία της Μακεδονίας που οδήγησαν σε δεινά». Αναφορικά με το υπο συζήτηση πόρισμα για την υπόθεση Νοβαρτις μίλησε για «Σκευωρία που έχει στηθεί με αισχρό τρόπο που έχει στηθεί πάνω σε ένα διεθνές σκάνδαλο που επ ουδενι δεν έχει εμφανίσει πολίτικες διακλαδώσεις. Αυτές κατασκευάστηκαν».
«Κάνετε παιχνίδια με το όνομα, την οικονομία και τον εκλογικό νόμο και στοχοποιείτε πρόσωπα που δεν σας είναι αρεστά σε ένα ρεσιτάλ απρέπειας» τόνισε ο κ. Βενιζέλος σε άλλο σημείο για να υπογραμμίσει «Με βρίσκετε μπροστά σας και θα με βρίσκετε μπροστά σας. Όλη η βάση της παράταξης είναι αντίθετη σε κάθε προσπάθεια συναλλαγής και γελοίου φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ» και να υποστηρίξει ότι «η μόνη λύση είναι οι εκλογές».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη