25 Μαΐ 2018

Εκτέλεσαν με δυο σφαίρες στο κεφάλι πρώην γυναίκα επιχειρηματία και παράγοντα του ποδοσφαίρου

Νεα στοιχεία έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία 51χρονης γυναίκας με δυο σφαίρες
στο κεφάλι, στην Μάνδρα μέσα στην αυλή του σπιτιού της.
  Η  51χρονη, που ήταν πρώην σύζυγος επιχειρηματία που μάλιστα ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο ως πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων, ονομάζεται Φρειδερίκη Καρζή, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφία από το facebook της άτυχης γυναίκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το θύμα υπήρξε σύζυγος του κ. Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο μέχρι τη διάζευξη του απέκτησαν δύο παιδιά. Ο κ. Γιαλιάς ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες (εταιρίες στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων) και τις αθλητικές κοινωνικές, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων όπλων μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ, αλλά και για «υπενοικιάσεις» Πακιστανών εργατών για απασχόληση σε εργοστάσια και χωράφια του Θριάσειου.
Μετά το διαζύγιο ωστόσο, το θύμα που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο, είχε συνάψει σχέση με έναν άνδρα από την Τρίπολη, με τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει όταν τα παιδιά της έμαθαν γι αυτήν. Ο ερωτευμένος άνδρας όμως, φέρεται ότι άρχισε να την παρενοχλεί συστηματικά με αποστολή λουλουδιών στο σπίτι και διαρκείς τηλεφωνικές οχλήσεις, με αποτέλεσμα να καταφύγει μαζί με μια αστυνομικό φίλη της στον εισαγγελέα, ζητώντας να γίνουν συστάσεις ώστε να την αφήσει την ήσυχη, στον πρώην σύντροφο της. 








Πηγή: bloko.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη