19 Μαΐ 2018

Τούρκοι πολιτικοί ετοιμάζονται για ανθελληνικές ομιλίες στην Θράκη!

Την ώρα που σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη απαγορεύονται οι προεκλογικές
συγκεντρώσεις Τούρκων πολιτικών.
Είναι να μην γίνει η αρχή!
Την…προεκλογική του ομιλία στην Θράκη και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Κομοτηνής ανακοίνωσε ο προεδρικός υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος της Τουρκίας, Μουχαρρέμ Ιντζέ.
Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Τουρκίας ανήκει στον πολιτικό χώρο όπου εκφράζονται περισσότερο οι

ιδέες των Κεμαλιστών, ένα ρεύμα το οποίο με τα χρόνια απέβαλλε από το κόμμα του ο πρόεδρος Ερντογάν. Εκτός των εκ φύσεως ανθελληνικών τους θέσεων, στο Ρεπουμπλικανικό CHP, ο πρόεδρός του, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, έχει κατά καιρούς απειλήσει την χώρα μας με…διωγμό από τα «τουρκικά νησιά» του Αιγαίου. 
Θυμίζουμε την υπόσχεση του ηγέτη του CHP, πως όταν έρθει στην εξουσία οι Έλληνες κάτοικοι θα…φύγουν από τα «υπό κατοχή» νησιά!




Ο υποψήφιος λοιπόν των Ρεπουμπλικανών της Τουρκίας για την προεδρία της χώρας επρόκειτο άραγε να υποστηρίξει αυτές ή και χειρότερες θέσεις στην ομιλία του επί ελληνικού εδάφους;
Δεν ξέρουμε αν και εφόσον πραγματοποιηθεί όντως αυτή η προεκλογική συγκέντρωση, πάντως στις τάξεις του αντιπολιτευτικού κόμματος φαίνεται να έχουν «κλειδώσει» τόσο το μέρος όσο και την ημερομηνία:

Το σίγουρο είναι πως θα ανοίξει η όρεξη και σε άλλους Τούρκους υποψηφίους, με φόντο τις κρίσιμες εκλογές του καλοκαιριού.




el.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη