19 Ιουν 2018

Μακάριος Λαζαρίδης: Ο Καμμένος θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος πολιτικός "τσαρλατάνος" της μεταπολίτευσης

O Κ. Καμμένος και οι ΑΝΕΛ, Ο κ. Καμμένος θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος πολιτικός "τσαρλατάνος" της μεταπολίτευσης, διότι ....

δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να περιγράψει κανείς δυστυχώς τον τυχοδιωκτισμό του να υποστηρίζεις δήθεν ότι διαφωνείς με μια συμφωνία που ζημιώνει τη χώρα και ταυτόχρονα να την υπερψηφίζεις γιατί αυτό έκανε, δήλωσε μιλώντας στο ATLAS Κεντρικής Μακεδονίας ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.






Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε χαρακτηριστικά, «οτι και να λέει ο κ. Καμμένος ότι και αν λένε οι ΑΝΕΛ , ότι παραμύθια και εάν πουλήσει οι πολίτες πια έχουν καταλάβει τις θλιβερές κωλοτούμπες του που έχουν ως αποκλειστικό στόχο να παραμείνει μια μέρα παραπάνω στο πεντάγωνο και να πετάει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο Μονακό και να απολαμβάνει εν γένει τα προνόμια της καρέκλας του», σημείωσε.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, η κατάσταση είναι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν αρχίσει να αποσυντίθενται μαζί με αυτή την κυβέρνηση, κατέληξε ο κ. Λαζαρίδης.

https://kavala-voice.blogspot.com/2018/06/blog-post_20.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη