18 Ιουν 2018

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΞΩ  ...ΓΙΑ  ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ
ΧΡΟΝΟ ..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ??

""Στην ύπαρξη κουκουλοφόρων πίσω από τον πάγκο της ομάδας οφείλεται η αποχώρηση του Ολυμπιακού στο ημίχρονο για τα αποδυτήρια, όπως αναγράφεται και στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές
Διαφορετικοί, απ’ ότι είχαν αναφερθεί αρχικά είναι οι λόγοι που αποφάσισαν να αποσυρθούν στα αποδυτήρια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τους «ερυθρόλευκους», κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πάγκο της ομάδας όπως αναγράφεται και στο φύλλο αγώνος, πετώντας νερά και άδεια μπουκαλάκια ούζου.

Μετά από δέκα λεπτά πήγε στα αποδυτήρια ο πρώτος διαιτητής του αγώνα Παναγιώτης Αναστόπουλος ο οποίος ενημέρωσε τον Ολυμπιακό, ότι η αστυνομία απομάκρυνε τα άτομα και ότι θα τοποθετηθούν 45 σεκιούριτι στο σημείο του πάγκου, καθώς ήταν αδύνατο να υπάρξει παρουσία Αστυνομίας για να μην οξυνθούν τα πνεύματα.


Ο κ. Αναστόπουλος, είπε ακόμα ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει τραυματισμός και ύστερα από τις συγκεκριμένες ενέργειες η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στο παρκέ σε πέντε λεπτά διαφορετικά θα προχωρήσει σε μηδενισμό. Τέλος, επεσήμανε στους «ερυθρόλευκους» πως σε περίπτωση που γίνει κάποιο άλλο περιστατικό θα προχωρήσει άμεσα στη διακοπή του αγώνα.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη