18 Ιουν 2018

ΤΣΙΠΑ???.. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ!

Το θηριώδες προσόν του κ. Τσίπρα


Σε άρθρο της με τον τίτλο «Ο εκτελεστής Γεωργίου και οι εντολοδότες του», έγραφε η «ΑΥΓΗ» στις 4-8-2016, για την γνωστή υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ:
«Εξαπάτησαν τη χώρα και τους Έλληνες με ψεύτικα στοιχεία, συμπράττοντας με ξένα συμφέροντα….». Αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ, δια της ΑΥΓΗΣ.
Ταυτιζόταν δηλαδή, με τα δημοσιεύματα του υποκόσμου της ΧΑ και των σκοτεινών προπαγανδιστικών μηχανισμών του Καμμένου.
Και ο κ. Τσίπρας, σε σημερινή του συνέντευξη στην «Die Zeit», αναφερόμενος στην ίδια υπόθεση και στον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, δηλώνει: «Δεν κρύψαμε ποτέ ότι αναγνωρίζουμε τα αριθμητικά στοιχεία του……»!!
Μάλιστα, εκφράζει την πρόθεση να πάει και μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο, για να υποστηρίξει ότι ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΑΝ ΠΟΤΕ ότι αυτά που ονόμαζαν ψεύτικα στοιχεία, ήξεραν ότι ήταν αληθινά!
Τέτοιες ηθικά «διπολικές» συμπεριφορές, άλλα άτομα, με λίγη τσίπα, θα τα οδηγούσαν στην αυτοκτονία. Το εν λόγω άτομο, το οδήγησαν στην πρωθυπουργία. Γιατί έχει ένα θηριώδες προσόν: Δεν ντρέπεται!
ΥΓ Ας μου συγχωρεθεί η αυστηρότητα. Ως συνήγορος όμως των υπηρεσιακών παραγόντων της ΕΛΣΤΑΤ, ανθρώπων με τεράστια αποθέματα ήθους, έζησα την οδύνη τους, μπροστά σε μία ακατανόητη κατηγορία.




Κώστας Κούρκουλος




.press-gr.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη