28 Ιουν 2018

Στον Άρειο Πάγο προσφεύγει η Ν.Δ. για τις πρωτοφανείς καθεστωτικές πρακτικές του Μαξίμου

Στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου θα απευθυνθεί η Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να αποσαφηνιστεί το περιεχόμενο
των non papers της κυβέρνησης στα οποία γίνεται αναφορά σε ανοιχτές υποθέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα στείλει τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, τομεάρχη Δικαιοσύνης του κόμματος και τους δυο νομικούς του συμβούλους του στον πρόεδρο του Αρείου Πάγου προκειμένου να ρωτήσουν πως είναι δυνατόν σε ένα κυβερνητικό non paper ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εμφανίζεται ότι έχει ανοιχτές υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη, τις οποίες δεν ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχουν.


Στην “Πειραιώς” λένε ότι ενδεχομένως η αναφορά του Μαξίμου να αφορά μελλοντικά δημοσιεύματα σε φιλικά προς την κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης, όπως κατ’ επανάληψη έχει συμβεί στο παρελθόν.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προεκλήθη μετά το χθεσινό non paper της κυβέρνησης, στο οποίο ο συντάκτης του προανήγγειλε ποινικές διώξεις.

«Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη δικαιοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες», ανέφερε το non paper.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη