23 Ιουν 2018

Άγριο κράξιμο στον προπονητή της Αργεντινής! «Αλαζονικός κι ανόητος»

Η Αργεντινή έχει απογοητεύσει τους φίλους της στο Μουντιάλ 2018. Η ομάδα του Χόρχε
Σαμπάολι έχει πραγματοποιήσει τραγικές εμφανίσεις στα δύο πρώτα της παιχνίδια στα γήπεδα της Ρωσίας, με τους περισσότερους να κράζουν τον προπονητή της "αλμπισελέστε".


Μετά τη συντριβή από την Κροατία. ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή το 1978, Οσβάλντο Αρντίλες, τα… έχωσε άσχημα στον Χόρχε Σαμπάολι, θεωρώντας τον βασικό υπεύθυνο για την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στους Κροατές.

Ο παλαίμαχος παίκτης των Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα που παρατάχθηκε χθες (21/6) στο γήπεδο ήταν «η χειρότερη επιλογή στην ιστορία της Αργεντινής».


Όπως έγραψε στο Twitter ο Αρντίλες, ο Σαμπάολι «τελείωσε τον αγώνα προσβάλλοντας τους ποδοσφαιριστές της Κροατίας. Είναι αλαζονικός, ανόητος και μη αντιπροσωπευτικός αυτής της ομάδας. Με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο στη διάθεσή του, απέτυχε να δημιουργήσει γύρω του μια ανταγωνιστική ομάδα». Και συνέχισε: «Το σχέδιο Α είναι η μπάλα στον Μέσι ελπίζοντας για ένα θαύμα. Αν το σχέδιο Α δεν λειτουργεί; Δεν υπάρχει σχέδιο Β, ούτε σχέδιο Γ ή Δ».

Ο Αρντίλες επέκρινε και τις επιλογές της Ομοσπονδίας, που αποδείχθηκαν ανεπαρκείς επηρεάζοντας την ομάδα και τους παίκτες. Μοναδικός διασωθείς ο Λέο Μέσι, ο οποίος είναι κατά τον συμπατριώτη του «απαράμιλλη ιδιοφυΐα, η οποία ευτυχώς γεννήθηκε στην Αργεντινή και ήταν σε θέση από μόνος του να κρύψει την πτώση του ποδοσφαίρου της χώρας μας τα τελευταία χρόνια».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη