18 Ιουν 2018

Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης στην Πεντέλη

Συνελήφθη στις 08.00 το πρωί της Δευτέρας, έπειτα επιχείρηση της αστυνομίας στην Πεντέλη,
ο φυγάς Κ. Μπαρμπαρούσης. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής συνελήφθη από άνδρες της αντιτρομοκρατικής και κρατείται αυτή την ώρα στη ΓΑΔΑ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε προτρέψει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων από το βήμα της βουλής να προχωρήσουν σε πραξικόπημα, κατάλυση του πολιτεύματος και σύλληψη του προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού. Η ομιλία του στη βουλή προκάλεσε την άμεση αντίδραση των αρχών, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία.

Ο κ. Μπαρμπαρούσης διέφυγε της σύλληψης μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις στο κοινοβούλιο, ενώ το ίδιο έκανε και σε έλεγχο της αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, κινούνταν με το βουλευτικό αυτοκίνητο κινούνταν όταν παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σήματα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν το βράδυ της Παρασκευής, στην Αιτωλοακαρνανία, μετά την ποινική δίωξη σε βάρος του για τα όσα είπε στη Βουλή.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο Κ. Μπαρμπαρούσης δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα αστυνομικών της τροχαίας να σταματήσει στα διόδια Μεσολογγίου και στη συνέχεια, με ελάχιστη ταχύτητα τα 180 χιλιόμετρα κατάφερε οδηγώντας επικίνδυνα με βροχή, να ξεφύγει με το βουλευτικό volvo από τα περιπολικά της αστυνομίας που τον καταδίωκαν. Για την ενέργειά του αυτή, ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη εις βάρος του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη