17 Ιουν 2018

Η Μακεδονία ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ! Μην ΜΑΣΑΤΕ ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ το θέμα!

Σε κανέναν δεν συμφέρει η συμφωνία, παρά μόνον στους οσφυοκάμπτες πολιτικούς των δύο χωρών οι οποίοι είναι απίστευτα καλά δασκαλεμένοι από τους ξένους
Δυτικούς, οι οποίοι «πανηγυρίζουν» για ένα ζήτημα τόσο «ελάσσωνος» σημασίας για τα παγκόσμια δρώμενα.

Γράφει ο Ioannis Sergios
Στα Σκόπια η άλλη πλευρά που εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο Ιβανόφ προετοιμάζει πτώση της κυβέρνησης Ζάεφ γιατί, κατ’ αυτούς, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ενδοτισμού. Και η πορεία, μέχρι να φτάσει το πράγμα στο δημοψήφισμα έχει πολλές λεωφόρους και πολλά δύσβατα δρομάκια να περάσει.

Στο μεταξύ εδώ επίκειται θέμα πολιτειακής ανωμαλίας!

Μη βλέπετε τα πανηγυράκια που ετοιμάζονται, θέατρο σκιών είναι. Εμείς κανονικά τη δουλειά μας! Συμμετοχή άμεση στα συλλαλητήρια! Ήδη εδώ οργανώνουμε νέο συλλαλητήριο ταυτόχρονα σε Σύδνεϊ και Μελβούρνη!

Δεν καθόμαστε στους καναπέδες μας ούτε κάνουμε «αντίσταση» στο Facebook και πίσω από τα πληκτρολόγια! Το δίκιο των Ελλήνων ποτέ δεν πέρασε «αναίμακτα» και το ψέμμα αδέλφια έχει πολύ κοντά ποδάρια!

Η κυβέρνηση αυτή έχει πάρα πολύ λίγα ψωμιά, το είδατε καί με τα μάτια σας. Δεν στέκεται. Θα πέσει πολύ σύντομα, υπό το βάρος της ενδοτικότητάς της. Δεν θα προλάβει καν η συμφωνία να φτάσει σε επικύρωση από κοινοβούλια και των δύο χωρών. Οι Ρώσοι που είναι άκρως αντίθετοι με αυτό θα την υπονομεύσουν με τους τρόπους που ξέρουν και που τους βγήκαν μια χαρά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ήδη σε επαφή με τους εθνικιστές του Ιβανόφ. Οι μπηχτές του Λαβρόφ τις προάλλες στον υπερφίαλο καθηγητή Κοτζιά δεν ήταν ούτε τυχαίες, ούτε άκαιρες.

Ο Πούτιν, που τον ξέρετε όλοι σας, δεν ανέχεται… «πουτινιές».

Τα Βαλκάνια είναι δικό του μετερίζι και σκοπεύει να τα υπερασπιστεί ακόμη και με πόλεμο, το έχει δείξει στη Συρία. Το έχει δηλώσει πολλές φορές, άσχετα αν τα ΜΜΕ το άφησαν να περάσει στο ντούκου.

Ρωτήστε στρατιωτικούς και γεωπολιτικούς αναλυτές και θα σας το επιβεβαιώσουν. Αφήστε τα κοκκινωπά νεοφιλελεύθερα παιδάκια να χοροπηδάνε αμέριμνα, δεν ξέρουν τι τους περιμένει μετά τις εκλογές της 24ης Ιουλίου στην Τουρκία. Στις επάλξεις να είστε και προπαντώς προετοιμασμένοι, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες! Και εμείς, το έχω πεί εκατομμύρια φορές και απόψε άλλη μία, ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ως ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ από αυτή την τιτανομαχία χωρίς να ανοίξει μήτε ΡΟΥΘΟΥΝΙ!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη