26 Ιουν 2018

O ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Φουλάρει ο Παναθηναϊκός, για να πετύχει μέχρι το τέλος του μήνα την ανανέωση του δανεισμού του Κάτσε.
Πριν από ημέρες υπήρξε διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού ο ΠΑΟΚ άλλαξε στάση και εκεί που φαινόταν, ότι συμφωνεί με την πρόταση του Παναθηναϊκού, που ήταν να δώσει 200.000 ευρώ από το συμβόλαιο του παίκτη, την αρνήθηκε και ζήτησε όλο το συμβόλαιο να το καλύψει ο Παναθηναϊκός, δηλαδή 350.000 ευρώ.
Οι συζητήσεις επί των οικονομικών σταμάτησαν, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να μην ψηφίσει στις εκλογές της Σούπερ Λίγκα τον υποψήφιο της ΑΕΚ και με το λευκό να δώσει την δυνατότητα να βγει ο Μπαταγιάννης, που στήριξαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε και μάλιστα η ΑΕΚ το έμαθε και δεν κατέβασε τον δικό της υποψήφιο.

Πέραν του νεαρού μέσου στο τριφύλλι υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι θα έχει στις τάξεις του και την ερχόμενη χρονιά τον έτερο νεαρό άσο από τον ΠΑΟΚ Γιάννη Μυστακίδη αλλά και υπάρχει βάσιμη αισιοδοξία και για τον Ρόμπιν Λουντ να φορά και φέτος την πράσινη φανέλα καθώς Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας με τις ευλογίες Παϊρόζ κάνουν τις πρώτες κρούσεις προς τον Φινλανδό τον οποίο θεωρούν και δικαίως μια πολύτιμη ποσοσφαιρική προσωπικότητα που προσδίδει στο σύλλογο κύρος και δυναμική μορφή σε συνδυασμό με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. 

Δύο παικτών που τίμησαν στα δύσκολα την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και έδωσαν δείγματα ηγετών στον ταλαιπωρημένο σύλλογο της ΑΘήνας.

ΑΠό εκεί και πέρα υπάρχει έτοιμη λίστα στο συρτάρι του Νίκου Νταμπίζα σε πλειάδα νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν τα στοιχεία και την παρουσία να σταθούν αντάξια στην βαριά περιουσία που λέγεται Παναθηναϊκός και μάλιστα μερικά από τα ''παιδιά'' αυτά μπορούν να κάνουν να παραμιλάνε στην ποδοσφαιρική πιάτσα με τα προσόντα τους.

Ολοι αναμένουν την τελική μετάβαση του ΠΑΟ σε ήρεμα νερά από την φετινή άσχημη (πιο χειρότερα δεν υπάρχει καθώς ο σύλλογος έφτασε στον ... πάτο) χρονιά με την ανάληψη από τον νέο επιχειρηματικό όμιλο του Ταϊλανδού επιχειρηματία που αυτή τη στιγμή οριστικοποιεί τα της αλλαγής φρουράς στον ηγετικό χώρο του τριφυλλιού.

Πάντως υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις των ανθρώπων που ξέρουν καλά τα του ΠΑΟ καθώς η πρώτη αισιόδοξη νότα ήταν η ενασχόληση και πάλι του Νίκου Νταμπίζα και η δεύτερη και ακόμη πιο αισιόδοξη η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία. Προσλήψεις που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι όλα είναι σε καλό δρόμο και απλώς μένει η ουρά που λέμε στην καθομιλουμένη για να βγει ο πράσινος σύλλογος από το τέλμα και την ανυποληψία που τον έφερε η αιφνίδια απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου πέρυσι πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου να σταματήσει το ... οξυγόνο που του έδινε και να τον αφήσει μόνο και αβοήθητο στα νερά του ωκεανού ναυαγό.

Σίγουρα λοιπόν τα χειρότερα έφυγαν και απλώς τα όποια απόνερα τούτων των ωρών θα οδηγήσουν στο τέλος, σύντομα, οπότε και θα αρχίσει η επανεκκίνηση για έναν τεράστιο σύλλογο όχι στην Ελλάδα αλλά σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Εως τότε λίγη ακόμη υπομονή στους φίλους του και φίλους και των άλλων ομάδων που θέλουν έναν ισχυρό αντίπαλο και δη όταν μιλάμε για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

 



  


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη