21 Ιουλ 2018

«Καμπανάκι» για Ολυμπιακό η συντριβή (0-4) από τη Γκενκ

Προβληματικός ο Ολυμπιακός, γνώρισε βαριά ήττα με 0-4 από τη Γκενκ, στον τελευταίο φιλικό αγώνα προετοιμασίας του στο Βέλγιο.


Τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της στο Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, η πειραϊκή ομάδα δημιούργησε ανησυχία με την εμφάνισή της.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλά λάθη κι έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη πολλή δουλειά για να είναι έτοιμοι στις 9 Αυγούστου.

Η γηπεδούχος Γκενκ (ο αγώνας διεξήχθη στην έδρα της) προηγήθηκε στο 30΄ με τον Τροσάρ, που νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι, ενώ στο 34΄ ο Μαλινόβσκι διπλασίασε.

Ο Τροσάρ με πέναλτι στο 65΄ και ο Ζεγκρόβα στο 76΄ διαμόρφωσαν το τελικό 4-0, με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει, εκτός των πρώτων 25 λεπτών που είχε σταθεί αξιοπρεπώς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε τους, Χουτεσιώτη, Τσιμίκα, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Μπουχαλάκη, Καμαρά (46’ Ανδρούτσο), Φορτούνη (80’ Χατζισαφί), Χριστοδουλόπουλο (80’ Κούτρη), Φετφατζίδη (46’ Ποντένσε) και Γκερέρο (80’ Ανσαριφάρντ).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη