16 Ιουλ 2018

Ο Πούτιν είπε για τα εκατομμύρια των προσπαθειών να επιτεθούν στον κυβερνοχώρο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

Μόσχα, 16 Ιουλiου -RIA Novosti. Κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου οι
ρωσικές ειδικές υπηρεσίες ματαίωσαν σχεδόν 25.000.000 Cyberattacks και άλλες εγκληματικές επιρροές στην υποδομή των πληροφοριών της χώρας, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια συνάντηση με τους εκπροσώπους ασφαλείας για να εξασφαλιστεί η Ασφάλεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Ο Πούτιν ευχαρίστησε τους υπαλλήλους των Ρωσικών και ξένων ειδικών υπηρεσιών, αναφέροντας ότι η ασφάλεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο δόθηκε από 126 εκπροσώπους των 55 ειδικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών επιβολής του νόμου 34 κρατών.



Ο αρχηγός του κράτους σημείωσε ότι οι φιλοξενούμενοι του Μουντιάλ αισθάνθηκαν ασφαλείς στη Ρωσία, και οι Ρώσοι, καθώς και οι ξένοι οπαδοί, δεν αντιμετωπίζουν υπερβολικούς περιορισμούς. «Οι άνθρωποι που ήρθαν στη χώρα μας, <…> μπορούν ακίνδυνα και άνετα να κινηθούν μεταξύ των πόλεων και σε ολόκληρη τη χώρα συνολικά, να παρακολουθήσουν τους αγώνες των αγαπημένων τους ομάδων και στα γήπεδα και στις ζώνες των οπαδών ,»-δήλωσε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι τα μέτρα ασφάλειας που υιοθετούνται δεν δημιουργούν το περιττή Ταλαιπωρία.

Οι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος διεξήχθησαν από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου στη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, την Αικατερινούπολη, στο Καλίνινγκραντ, στο Καζάν, στο Νίζνι, στο Ροστόφ, στον Ντον, στη Σαμάρα, στο Σαράνσκ, στο Σότσι και στο Βολγκογκράντ. Ο τελικός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο στάδιο της Μόσχας «Λουζνίκι»
.






 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη