23 Ιουλ 2018

Με 4.000 καλεσμένους ο γάμος Παπανικολάου με κουμπάρο τον Καραμανλή

Παρουσία 4.000 καλεσμένων έγινε χθες το βράδυ ο γάμος του Γιώργου Παπανικολάου με την Εύα Ντογιάκου, με κουμπάρο τον Κώστα
Καραμανλή. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκε τη νεαρή μάχιμη δικηγόρο και κόρη του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας, που είχε γεμίσει με κόσμο από νωρίς το απόγευμα.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, οι δύο αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης και πλήθος βουλευτών της ΝΔ: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γιώργος Βλάχος, Σοφία Βούλτεψη, Γιάννης Βρούτσης, Νίκος Δένδιας, Σταύρος Καλαφάτης, Άννα Καραμανλή, Θεόδωρος Φορτσάκης, καθώς και πρώην βουλευτές όπως η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος. Το παρών έδωσαν επίσης οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Σοφία Ζαχαράκη, οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Κουρούσης και Σάκης Ιωαννίδης, ενώ είδαμε επίσης και τον Αλέξη Κούγια, την Άννα Διαμαντοπούλου, την Άντζελα Γκερέκου, το Μίμη Δομάζο, την Κατερίνα Γκαγκάκη και πλήθος ακόμα κόσμου.

Το μυστήριο ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Γλυφάδας, κ. Παύλο. Στο προαύλιο της εκκλησίας είχαν τοποθετηθεί περίπου 2.000 καρέκλες και τρεις μεγάλες οθόνες, ώστε να παρακολουθούν την τελετή οι χιλιάδες προσκεκλημένοι του ζευγαριού, που δεν κατάφεραν να μπουν στο ναό.

Το ζευγάρι, οι γονείς και οι κουμπάροι Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαϊτη χαιρέτισαν στη συνέχεια τους καλεσμένους έξω από την εκκλησία, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται κατά τις 2 τα ξημερώματα! Νωρίτερα, μόλις βγήκαν από τον ιερό ναό - και αφού δέχθηκαν δεκάδες κιλά ρύζι! - ο Γιώργος Παπανικολάου και η Εύα Ντογιάκου μίλησαν από μικροφώνου στους συγγενείς, φίλους και γνωστούς που είχαν συγκεντρωθεί, ανταλάσσοντας και δημόσια όρκους πίστης και αγάπης και ευχαριστώντας όλους όσους είχαν έρθει για να τους τιμήσουν στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ο γαμπρός και ο κουμπάρος συνδέονται με μακρόχρονη στενή φιλία, που πάει πίσω περίπου δύο δεκαετίες πριν, όταν ο Παπανικολάου ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη Νομική Αθηνών και ο Καραμανλής είχε μόλις εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ. Η φιλία τους συνεχίστηκε στα χρόνια που ο Καραμανλής ήταν πια πρωθυπουργός και την ίδια περίοδο ο Παπανικολάου ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Γιώργος Παπανικολάου, με την Εύα Ντογιάκου γνωρίστηκε τυχαία στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου είχε βρεθεί για ένα θέμα υγείας συγγενούς του, και εκείνη ήταν εκεί νομική σύμβουλος. Τη σχέση τους ακολούθησε η συγκατοίκηση και τώρα πλέον ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. 







Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/me-4000-kalesmenous-gamos-papanikolaou-me-koumparo-ton-karamanli
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη