7 Ιουλ 2018

Θα πνίξουν τα Ελληνικά νησιά με λαθρομετανάστες για χατήρι της Μέρκελ

Φώτο από τα πρόσφατα επεισόδια στην Μυτιλήνη 24/4.


Η Μέρκελ ζητάει να μας στείλει λαθρομετανάστες και ο Τσίπρας εκτελεί.. εις βάρος των Ελληνικών συμφερόντων και υπέρ των συμφερόντων τις Γερμανίας.. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ερώτηση: Πως καταντάει μια χώρα που δεν έχει εθνική κυριαρχία, που δεν έχει καμία ισχύ, που έχει γίνει ο περίγελος της διεθνούς κοινότητας; Πως καταντάει μια χώρα που δεν την σέβεται κανένας πλέον;

Απάντηση: Κάπως σαν την Ελλάδα..

Μια χώρα κάποτε ένδοξη, έχει καταλήξει η αποθήκη της Ευρώπης για να πετάει ότι δεν θέλει.. αυτοί είμαστε πλέον. Μια χώρα που λέει σε όλα ναι, με σκυμμένο το κεφάλι, παρακαλώντας και γλύφωντας όποιον μπορούμε μήπως και μας πετάξουν κανένα κοκαλάκι.

Η Γερμανία θα στέλνει τους λαθρομετανάστες που δεν θέλει εδώ, Θα κρατάει δηλαδή αυτούς που θέλει και ότι της είναι άχρηστο θα μας έρχεται με συνοπτικές διαδικασίες και όχι μονο! το ίδιο δήλωσε ότι θέλει να κάνει και η Ουγγαρία και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Ολοι αυτοί θα πάνε στα νησιά μας.. όπου νέα hotspot δημιουργούνται, δίπλα σε χωριά με πληθυσμούς μικρότερους από αυτούς των hotspot. Φυσικά όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες που θα μπουν εκεί κάποια στιγμή θα αντιδράσουν.. (λογικό είναι όταν τους στοιβάζεις) και τότε θα γίνει το έλα να δείς.


Βγήκαν οι άνθρωποι από τα νησιά και μίλησαν.. και τι είπαν; Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε τα βράδια, κρύβουμε τις γυναίκες και τα κορίτσια στα σπίτια, και κλειδώνουμε τα παράθυρα. Και όλα αυτά για χατήρι της Μέρκελ..

Και αφού γεμίσουν τα νησιά, έχουν άλλο σχέδιο, θα τους μεταφέρουν στην ηπειρωτική Ελλάδα, Θεσσαλία , Ήπειρος για αρχή και βλέπουμε.

Μην έχετε αυταπάτες, ότι όλοι αυτοί που θα έρθουν θα φύγουν κιόλας κάποια στιγμή.. Εδώ θα μείνουν, και θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες.

Αν αυτό δεν είναι εποικισμός τότε τι είναι;

Αλλά θα μου πείς ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Εδώ δεν ξεσηκώνονται οι ίδιοι οι πολίτες της να διαμαρτυρηθούν.. Ποιος να σεβαστεί κάποιον που δεν σέβεται τον ίδιο του τον ευατό;

(Υ.Γ. Και μην ακούσω τίποτα αηδίες ότι είναι μετανάστες και όχι λαθρομετανάστες, διότι ο μετανάστης έχει χαρτιά, άρα δεν μπαίνει σε hotspot.. πάει και νοικιάζει σπίτι άμα θέλει:)

Tilemachos..


hellas-now.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη