11 Ιουλ 2018

Αποκάλυψη: Δεν θα αντέξουν μέχρι τον Μάιο – Πηδάνε από το «καράβι» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Παρά την εναγώνια προσπάθεια του υπό κατάρρευση καθεστώτος του ΣΥΡΙΖΑ και του
τελειωμένου Τσίπρα να διατηρηθούν στην εξουσία μέχρι τον Μάιο και να… μπερδέψουν τους ψηφοφόρους με τετραπλές κάλπες(!) πολύ δύσκολα θα φτάσουν μέχρις εκεί.

Το καζάνι (και) στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος «βράζει» αφού πλέον υπάρχουν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αντιλαμβάνονται πως το παιχνίδι έχει χαθεί, πως δεν έχουν καμιά τύχη να επανεκλεγούν και ήδη προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα.


Τα μηνύματα που φτάνουν στο Μαξίμου είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά.

Αφού υπάρχουν πληροφορίες για τρεις τουλάχιστον βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (οι δύο είναι από την Βόρειο Ελλάδα) που εμφανίζονται αποφασισμένοι να «πηδήξουν» νωρίτερα από το καράβι που βουλιάζει.

Ειδικά για την μια περίπτωση ανεξαρτητοποίησης βουλευτή της Μακεδονίας που θεωρείται δεδομένη, το Μαξίμου πιέζει αφόρητα έτσι ώστε αυτός να πειστεί τελικά και να μην ανεξαρτητοποιηθεί αλλά να παραιτηθεί. Όλα όμως είναι ανοιχτά…

Ενώ οι άλλοι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζουν πλέον ανοιχτά την δυσφορία τους, απειλούν με ανεξαρτητοποίηση αλλά στο Μαξίμου ελπίζουν πως τελικά δεν θα κινηθούν τόσο επιθετικά.

Εάν σε αυτό το εξαιρετικά «τοξικό» περιβάλλον για τον Τσίπρα, συνυπολογίσουμε και την απόλυτη διάλυση στο εσωτερικό του κυβερνητικού εταίρου, στους ΑΝΕΛ, εκεί όπου ο ένας βουλευτής… υποπτεύεται τον άλλο ως υποψήφιο «Αποστάτη» (και ο Καμμένος… όλους) είναι βέβαιο πως ο χρόνος που απέμεινε στην κλεψύδρα της τελειωμένης Κυβέρνησης Τσίπρα είναι ελάχιστος.

Το καράβι πολύ δύσκολα θα φτάσει στον Μάιο.

Ήδη βουλιάζουν.



.lykavitos.gr/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη