15 Ιουλ 2018

Πανηγυρισμοί Ζάεφ: Αυτό που πέτυχε η «Μακεδονία» είναι επιτυχία όλων μας

«Αυτό που πέτυχε η "Μακεδονία" σε ένα χρόνο είναι επιτυχία όλων μας. Έχουμε λόγους να πανηγυρίζουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας»
τόνισε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Πανηγυρισμοί του Ζόραν Ζάεφ για τη συμφωνία των Πρεσπών από την πόλη Μπίτολα όπου βρέθηκε χθες το βράδυ, στο πλαίσιο των εορτασμών της κυβέρνησης για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ.


«Αυτό που πέτυχε η "Μακεδονία" σε ένα χρόνο είναι επιτυχία όλων μας. Έχουμε λόγους να πανηγυρίζουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας» τόνισε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.



Χαρακτήρισε τις γιορτές στις 15 πόλεις - ως «πρόσκληση για ενότητα, με όλες τις πολιτικές διαφορές μας, για τους στρατηγικούς στόχους της χώρας, την ένταξη σε ΕΕ και ΝΑΤΟ», προσπαθώντας έτσι να δώσει μια νότα ενότητας ενόψει του δημοψηφίσματος για την έγκριση της συμφωνίας.



«Η "Μακεδονία" δεν χρειάζεται γιορτές αλλά μία απολογία από την κυβέρνηση για τη συνθηκολόγηση», ανέφερε χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ δημοσίευσε στον λογαριασμό του άφθονες φωτογραφίες από τη φιέστα, ποζάροντας και βγάζοντας selfie, όπως έκανε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ.











 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη