3 Ιουλ 2018

Καβάλα: Οι «πελάτισσες» έκλεψαν δυο φορές ρούχα από το ίδιο μαγαζί

Τη δεύτερη φορά έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη

Η πρώτη τους προσπάθεια να γεμίσουν τη ντουλάπα τους με καινούργια ρούχα χωρίς να τα πληρώσουν πέτυχε την περασμένη Πέμπτη κι έτσι οι δύο αλλοδαπές ηλικίας 48 και 46 χρόνων ξαναπήγαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο ίδιο κατάστημα ενδυμάτων στην Καβάλα για να… συμπληρώσουν την γκαρνταρόμπα τους!

Αυτή τη φορά, όμως, η υπεύθυνη του καταστήματος αγρυπνούσε, καθώς είχε διαπιστώσει ότι στην προηγούμενη «επίσκεψή» τους είχαν κάνει φτερά διάφορα ενδύματα! Μόλις τις είδε να κρύβουν εμπορεύματα κάτω από τα ρούχα τους, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας που έφτασαν αμέσως στο μαγαζί. Τα κλεμμένα ρούχα βρέθηκαν στην κατοχή τους, αποδόθηκαν στην επιχείρηση και οι δράστιδες πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενες για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.


*** Ένα εμπορικό κατάστημα στην πόλη του Βόλου διέρρηξε ένας 21χρονος Έλληνας και άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν μέσα στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξιχνίασαν άμεσα την υπόθεση, πέρασαν χειροπέδες στο νεαρό δράστη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη