24 Ιουλ 2018

Ντροπή και αηδία για την ελληνική δικαιοσύνη



Μόνο ΑΗΔΙΑ μπορεί να νοιώθει κανείς για την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία δεν έχει ακόμη συλλάβει και φυλακίσει αυτόν τον ηλίθιο. Το γεγονός μάλιστα ότι....
είναι ιδιοκτήτης ανύπαρκτης ψευτοδημοσκοπικής εταιρείας, μιας Bringing Europe, που βγάζει συνεχώς τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται με 10 μονάδες, ενισχύει προφανώς τις υποψίες ότι η δικαιοσύνη είναι χρωματισμένη κομματικά και κάνει τα στραβά μάτια, επειδή αυτός ο βλάκας είναι φίλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν δεν θέλει η δικαιοσύνη να ντρέπεται ο κόσμος για αυτήν, να κινήσει τις διαδικασίες του αυτοφώρου, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, που σπέρνουν εύλογη ανησυχία σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.




*και στην -απίθανη- περίπτωση που βρεθεί κανείς πιο ηλίθιος απ΄αυτόν να μας εγκαλέσει ότι υπερασπιζόμαστε τον ΣΚΑΪ, να του γνωρίσουμε ότι απεχθανόμαστε τον ΣΚΑΪ και ΟΛΕΣ μας οι αναφορές, είναι απολύτως αρνητικές. Όλες, όλα τα χρόνια που υπάρχουμε. Όμως, αυτό δεν μειώνει την ηλιθιότητα της ανάρτησης αυτού του βλάκα, που θα πρέπει να ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ χωρίς περιστροφές και καθυστερήσεις.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη