22 Ιουλ 2018

Σέρρες: Νεαρές τσιγγάνες μαζί με τα αγόρια τους διέρρηξαν δυο ναούς

Απέκτησαν «ταυτότητα» οι δυο διαρρήξεις σε εκκλησίες στην πόλη των Σερρών, που είχαν
γίνει την περασμένη Τρίτη. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, πίσω τους κρύβονταν δυο ζευγάρια νεαρών τσιγγάνων και τα κορίτσια ήταν ανήλικα.

Οι μικρές, μαζί με τους φίλους τους ηλικίας 21 και 19 χρόνων είχαν καταφέρει να παραβιάσουν το παγκάρι του ενός ναού και να κλέψουν από μέσα μικρό χρηματικό ποσό, ενώ στο εσωτερικό του παρεκκλησιού που διέρρηξαν στη συνέχεια δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν. Οι τέσσερις δράστες δεν εντοπίστηκαν στα όρια του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθησαν στην Κάτω Αχαΐα δύο 24χρονοι Έλληνες, όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας να επιβαίνουν σε Ι.Χ. φορτηγό που είχαν κλέψει νωρίτερα από τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης ενός νοσοκομείου στην Πάτρα. Στην προανάκριση προέκυψε ότι είχαν κλέψει άλλο ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο εντοπίστηκε στο Ρίο από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ακόμη, είχαν αποπειραθεί να κλέψουν μια μοτοσικλέτα και είχαν παραβιάσει την πόρτα ενός αυτοκινήτου, από το εσωτερικό του είχαν αρπάξει διάφορα αντικείμενα. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη