23 Ιουλ 2018

Φωτιά στην Κινέτα: «Πνίγεται» η Αθήνα, «χάθηκε» η Ακρόπολη – Απίστευτες εικόνες

Εικόνες που μόνο σοκ προκαλούν. Γιατί αποδεικνύουν περίτρανα πόσο μεγάλη είναι η
φωτιά στην Κινέτα, που κατακαίει πευκοδάσος και απειλεί σπίτια. Η Βουλή, η Ακρόπολη, η Αθήνα όλη "πνιγμένες" από τον καπνό!


Οι φωτογραφίες κόβουν την ανάσα. Είτε δείχνουν τη Βουλή να… χάνεται από τον καπνό, είτε την Ακρόπολη με φόντο τις στήλες καπνού από τη φωτιά που καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της στην Κινέτα.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από την ΑθήναΦωτογραφία ReutersΦωτογραφία ReutersΦωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕΦωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕΦωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕΦωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕΦωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕΦωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕΦωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕΦωτογραφία EurokinissiΦωτογραφία EurokinissiΦωτογραφία EurokinissiΦωτογραφία EurokinissiΦωτογραφία EurokinissiΦωτογραφία Eurokinissi

Δεν είναι όμως η Αθήνα που «πνίγεται» από τους καπνούς εξαιτίας της φωτιάς στην Κινέτα. Καπνοί είναι ορατοί και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Από το Χαλάνδρι και την Αργυρούπολη, ως το Φάληρο και το Πέραμα!ΠέραμαΝέα ΠέραμοςΦάληροΦάληροΦάληροΑργυρούπολη





Η φωτιά στην Κινέτα

Η φωτιά στην Κινέτα ξέσπασε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (23.07.2018) σε πευκόφυτη περιοχή στην Κινέτα, στα Γεράνια Όρη. Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, η πυρκαγιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστική ενισχύονται συνεχώς αλλά το έργο της κατάσβεσης λόγω του δύσβατου της περιοχής και των ανέμων είναι ιδιαίτερα δύσκολες.

Ήδη κάποια σπίτια στην περιοχή έχουν υποστεί ζημιές, ενώ οι κάτοικοι απομακρύνονται.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη