18 Ιουλ 2018

Οι «πλαστογραφίες» ήταν μόνο η αρχή...

Έρχονται πολύ δύσκολες πολιτικές ημέρες. Μόλις τελειώσουν τα μπάνια του λαού
μπαίνουμε σε μια περίοδο που κάποιοι λένε ότι η «σφαγή» του 89’ μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα μοιάζει με… παιδική χαρά.

Έρχονται σκάνδαλα, πραγματικά και στημένα, έρχεται πολύ σκανδαλολογία, άγριο κυνηγητό, ενδεχομένως και χειροπέδες σε επιφανή πρόσωπα. Μαζί με τις παροχές, μαζί με το νέο «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» για τους σανοφάγους, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και να κλείσει την ψαλίδα.

Όπως καλά ξέρουμε, η κυβέρνηση ελέγχει βασικά κομμάτια της Δικαιοσύνης, έχει τον έλεγχο της ΕΥΠ και κυρίως, έχει πολλούς πρόθυμους που θα ήθελαν να στήσουν υποθέσεις. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα υπάρξει το πεδίο και θα έχει ανάγκη η κυβέρνηση από μια επικοινωνιακή «βόμβα», θα ανάψει το φιτίλι. Τα υπόγεια του Μαξίμου διατείνονται ότι έχουν στοιχεία που θα τινάξουν στον αέρα τη Νέα Δημοκρατία. Μιλούν για δύο κορυφαία πρόσωπα και απειλούν ότι η ΝΔ θα κάνει προεκλογική εκστρατεία που θα δικαιολογεί σκάνδαλα. Και ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα με τα σκάνδαλα και την σκανδαλολογία. Εδώ έπεσε μια κυβέρνηση με το ανύπαρκτο Βατοπέδι και το ακόμη πιο ανύπαρκτο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων και δεν θα πέσει με στοιχεία που θα έχει ή θα φτιάξει η κυβέρνηση που δεν υπολογίζει τίποτε;

Όμως, μαθαίνουμε και κάτι άλλο. Η ΝΔ έχει καταλάβει που το πάει το Μαξίμου κι έχει πάρει τα μέτρα της. Έχει στα χέρια της στοιχεία που θα ταράξουν το πολιτικό σύστημα. Η υπόθεση της πλαστής ενημερότητας της οικογένειας Τσίπρα είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σ’ αυτά που θα βγουν για κορυφαίο υπουργό και συγγενικό του πρόσωπο.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία. Θα δούνε πολλά τα μάτια μας τους επόμενους προεκλογικούς μήνες. Κάμερες, κατηγορούμενους πραγματικούς και ψεύτικους, γουνάκια δικαστών, πολάκηδες να ουρλιάζουν, δημοσιεύματα που θα μιλούν για σημεία και τέρατα, υποσχέσεις για μαχαίρι που θα φτάσει στο κόκκαλο, μπορεί και χειροπέδες και προφυλακίσεις.

Καλώς ήρθατε στο πλοίο που λέγεται Ελλάδα. Θα υπάρξουν αναταράξεις τους επόμενους μήνες, όμως, κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.





.antinews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη