17 Αυγ 2018

Απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών: Τα αστεία επικοινωνιακά παιχνίδια του Τσίπρα

Με αστεία επικοινωνιακά παιχνίδια ο Τσίπρας και η παρέα του επιχειρούν από χθες να μας πείσουν ότι οι ενέργειές τους ήταν
αυτές που οδήγησαν στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Για να υποστηρίξουν του λόγου το αληθές, έστειλαν χθες βράδυ στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ τον Αν. υπουργό Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλο, που μας είπε αυτή την άποψη, ενώ την σκυτάλη πήραν νωρίς το πρωί τα παπαγαλάκια της, κατά τα άλλα δημόσιας τηλεόρασης, για να μας πουλήσουν το ίδιο παραμύθι.


Του Τάσου Παπαδόπουλου

Το Μαξίμου σε non paper, επικαλέστηκε την συνάντηση Τσίπρα πριν ένα μήνα με τον Ερντογάν, αλλά και την αποτυχημένη επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο.

Αν αυτό συνέβη, τότε γιατί χρειάστηκαν 30 ημέρες για να υπάρξει η κίνηση Ερντογάν για την απελευθέρωσή τους; Μέχρι χθες στελέχη της κυβέρνησης μας προειδοποιούσαν για μακροχρόνια παραμονή των δύο στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Πως λοιπόν ξαφνικά απελευθερώθηκαν οι δύο; Η κυβέρνηση εμφανίστηκε αρχικά να αιφνιδιάζεται από το την απρόσμενη αυτή κίνηση του Ερντογάν. Στη συνέχεια έφτιαξε το story της.

Πόσο τέλος ρόλο έπαιξε η κίνηση της συνταξιοδότησης των διορισμένων Μουφτήδων και η επικείμενη εκλογή νέων από εκλεκτορικό σώμα , ποιες οι ενέργειες των Αμερικανών, αλλά και η άμεση ανάγκη του Ερντογάν να τα βρει με τους Ευρωπαίους;

Τέλος ανάμεσα σε αυτά που λένε τα παπαγαλάκια είναι και το περί του πρωθυπουργικού αεροπλάνου, που μετέφερε τους δύο από την Αδριανούπολη στη Θεσσαλονίκη.

Το embraer αυτό δεν είναι vip. Μεταφέρει εικοσιοκτώ επιβάτες και έχει κανονικές θέσεις. Το δεύτερο του ιδίου τύπου είναι ειδικά διασκευασμένο για vip πτήσεις, όπως και το πανάκριβο μεγάλων αποστάσεων gulfstream που χρησιμοποιεί κατά κόρον ο Τσίπρας. Έλεος στο ψέμα…






ΠΗΓΗ: Orgi.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη