11 Αυγ 2018

Σφοδρές αντιδράσεις στη ΝΔ Θεσσαλονίκης για την υποψηφιότητα Μπίλλια.

Την εβδομάδα που μας πέρασε μάθαμε ότι δύο βουλευτές της Α Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν την Πειραιώς και μετέφεραν στο κόμμα τις έντονες αντιδράσεις των νεοδημοκρατών της Θεσσαλονίκης για την
επιλογή του Πάρη Μπίλλια.
Πέρα από το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου αναγνωρίσιμος, τόνισαν ότι δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη όπου είναι ξεκάθαρα ''ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ'' ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο ίδιος ο Πάρης Μπίλλιας, ήταν από τους πρώτους που έφυγαν από τη Νέα Δημοκρατία και εντάχθηκαν στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ της Ντόρας Μπακογιάννη και έκανε σφοδρότατο πόλεμο προσωπικά κατά του τότε αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.



Επιπλέον τόνισαν ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα κοινωνικό έργο παρά μόνο συνδικαλιστικό, καθώς είναι αρχισυνδικαλιστής στο ΤΕΕ.
Βέβαια όλα συνηγορούν ότι μια τέτοια επιλογή από τη ΝΔ, θα είναι μια καθαρή επιλογή ήττας απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη.
Επίσης τόνισαν και την δυσαρέσκεια του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης Αντώνη Γυφτόπουλου, ο οποίος θεωρεί αυτήν την υποψηφιότητα χαμένη από χέρι.
Δεν πρέπει να ξεχνούν όμως και το ακόμα χειρότερο που -  σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες - είναι ότι στο Τεχνικό Επιμελητήριο, η πλειοψηφία των στελεχών στηρίζει την άλλη υποψηφιότητα - και αυτή από το χώρο της ΝΔ - την υποψηφιότητα ΚΩΣΤΑ ΖΕΡΒΑ!
Συνυπολογίζοντας λοιπόν και τη δυναμική που βγάζει ο έτερος υποψήφιος -της Νέας Δημοκρατίας και αυτός - Μάκης Κυριζίδης, γίνεται κατανοητό ότι η κατάσταση για τη ΝΔ στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει ΜΠΑΧΑΛΟ.
Γι αυτό και τις τελευταίες ώρες, ο ίδιος ο Πάρης Μπίλλιας μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου μοιράζοντας δημοσιεύματα με τα οποία προσπαθεί να ''εκβιάσει'' ότι έχει το χρίσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και πως όλοι πρέπει να πάνε μαζί του!
Δυστυχώς στη Νέα Δημοκρατία το πάθημα του Γιάννη Ιωαννίδη στις Περιφερειακές Εκλογές και η αποτυχία του απέναντι στον Απόστολο Τζιτζικώστα, δεν έγινε μάθημα σε κανέναν!
Γι αυτό και ο Μπίλιας φαίνεται ότι εξελίσσεται σε νέο Ιωαννίδη, με τη μόνη διαφορά ότι δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει  να φτάσει ως τις κάλπες...

Διαβάστε επίσης το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Οικονόμου εδώ:

https://www.dimokratianews.gr/content/14723/τα-«ορφανά-της-ντόρας»-από-την-οδό-νίκης-στην-απαξίωση

Διαβάστε και εδώ για την επιστροφή του στη ΝΔ:

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/503641/sti-nea-dimokratia-epestrepse-o-paris-billias-



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη