30 Αυγ 2018

Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα στους ευρωπαϊκούς δρόμους – Τι έρχεται ταχύτατα και στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκρούσεις αριστερών-ακροαριστερών και δεξιών-ακροδεξιών ομάδων στους δρόμους της άλλοτε ευνομούμενης Ευρώπης;


Του Άρη Δημόπουλου

Δεν αποτελεί κάποιο μεμονωμένο γεγονός ή άλλη μία κινδυνολογία, αλλά την σκληρή πραγματικότητα που έχουν να αντιμετωπίσουν εκατομμύρια Ευρωπαίοι αλλά και Αμερικάνοι.

Δειλά δειλά οι πρώτες μεγάλες ακροδεξιού τύπου ομάδες έχουν αρχίσει και συγκροτούνται στην Ευρώπη, ως επί το πλείστον σε χώρες με υπέρογκους αριθμούς μεταναστών.
Παρά την ένοχη σιωπή από πολλά μεγάλα ΜΜΕ, αυτό που συντελείται σε πολλές περιοχές της Γερμανίας τις τελευταίες βδομάδες, δεν είναι παρά μία προειδοποίηση για τα όσα έρχονται με ταχύτητα και στην γειτονιά μας.
Ακροδεξιές οργανώσεις ακόμη και νεοναζιστές βγαίνουν στους δρόμους της Σαξονίας, ενός κρατιδίου με αριθμό ρεκόρ μεταναστών, διαδηλώνοντας για τον εποικισμό της Γερμανίας


Στον αντίποδα, οι γνωστοί καλοθελητές της Νέας Τάξης έχουν βγάλει με τη σειρά τους στον δρόμους των γερμανικών πόλεων τις «αλληλέγγυες» αριστερές ομάδες, η φύση των οποίων είναι γνωστή και στην Ελλάδα.

Ωστόσο αυτό που δεν είναι γνωστό στη χώρα μας, αποτελεί το εκρηκτικό κοκτέιλ που συντίθεται με τα βίαια επεισόδια στους δρόμους γερμανικών πόλεων.



Δεν είναι τυχαίο πως τις τελευταίες μέρες οι ολοένα και πιο βίαιες συγκρούσεις προκάλεσαν ακόμη και την παρέμβαση της Άνγκελα Μέρκελ.

Σε μήνυμά της η Γερμανίδα καγκελάριος έδωσε το κάλεσμα για τερματισμό της βίας στους δρόμους της χώρας, εκτοξεύοντας τα πυρά της εναντίον των «δεξιών εξτρεμιστικών ομάδων».
Μάλιστα το Βερολίνο έφτασε στο σημείο να καταδικάσει οποιαδήποτε προσπάθεια αυτοδικίας καταγράφεται, με αφορμή την άγρια δολοφονία ενός Γερμανού πολίτη από μετανάστες το περασμένο Σάββατο. 
Έκτοτε καθημερινά όλο και μεγαλύτερο είναι το κύμα βίας , κυρίως στη Σαξονία, με τις ακροδεξιές ομάδες να καταδικάζουν συνεχώς την πολιτική Μέρκελ για το μεταναστευτικό. 
Τα αποτελέσματα στην…πολυπολιτισμική Γερμανία είναι τα παρακάτω:
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη