23 Σεπ 2018

Ο ΣΥΝΙΩΝ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΩΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΤΙΕΤΑΙ ,ΣΚΛΑΒΟΣ ΞΑΝΑΣΚΥΨΕ Ο ΡΩΜΙΟΣ, ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΛΕΚΙΝΟΥΣ .

Ο καρκίνος της Ελλάδος και της Ευρώπης ,δεν είναι φυσιολογικός. Τούτος ο λαός έπαιρνε την
πέτρα και την μετέπλαθε σε άγαλμα, χαρά και αγαλλίαση της ψυχής, σε τέχνη, κάλος και αρμονία.

Τι έγινε όμως σήμερα και αυτός ο ίδιος ο λαός από δημιουργός και καλλιτέχνης να γίνεται θύμα της μέδουσας του χρέους, που τον κάνει άμορφη πέτρα. Υπάρχουν πράγματα τα οποία πρέπει να διερευνηθούν ,δεν είναι δυνατόν η σχέση του ΑΕΠ με το χρέος από το 1958 έως το 1978 να βρίσκεται μόνιμα κάτω από το 10 %του

Α.Ε.Π. και από την είσοδο της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση το ποσοστό να μεταβάλλεται και να σκαρφαλώνει αρχικά στο 50 % του ΑΕΠ και με την ένταξη μας στην ευρωζώνη για να φτάσει Το 2014 να είναι στο 180 % του ΑΕΠ . Από αυτή και μόνο την παρατήρηση βλέπουμε ότι το ευρωπαϊκό όνειρο μόνο εφιάλτης ήταν τελικά για την Ελλάδα.
Θα μπορούσε κάποιος να μας πει ότι η Ελλάδα πολιτικά και οικονομικά δεν ήταν έτοιμη για την Ευρώπη. Ας δεχτούμε το επιχείρημα αυτό για την οικονομία του λόγου .Τότε τι φταίει και σε αυτήν την κρίση χρέους συμμετέχουν και άμεσα κινδυνεύουν όλοι, η Ιταλία ,η Ισπανία ,η Πορτογαλία η Ιρλανδία και λίαν συντόμως η Γαλλία και η Γερμανία.

Μήπως τελικά η ευρωπαϊκή κρίση χρέους είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον έλεγχο , την μεταστοιχείωση των Ευρωπαϊκών κοινωνιών και την μεταφορά της εξουσίας απο τον μόνο φορέα των δικαιωμάτων , το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ,στις Ευρωπαϊκές Επιτροπές;

Μήπως η κρίση χρέους είναι η μόνη υφιστάμενη και υπαρκτή πολιτική της ευρωπαϊκής σύγκλισης;
Ο εχθρός , που αλώνει τόσο την Ελληνική κυριαρχία όσο και άλλων Ευρωπαϊκών Εθνών είναι πανούργος και παίζει με την ανάγκη , την κοινωνική ,οικονομική αλλοίωση και το χρέος .
Η μόνη Ευρωπαϊκή σύγκλιση ,που μπορεί να επιτευχθεί , αυτή θα γίνει αποκλειστικά μέσω της Δημοκρατίας και της μεταφοράς όλων των εξουσιών στο Ευρωκοινοβούλιο.

Είναι εκτροπή από την Δημοκρατία να αποφασίζουν ερήμην για τον Ευρωπαίο , οι Επιτροπές , οι Τραπεζίτες και οι Μυστικές Κοινωνίες των Βρυξελλών.
Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που μαζί με τους εντόπιους πολιτικούς Ταλλευράνδους η πολιτική απο υψηλή τέχνη της Δημοκρατίας μετατρέπεται σε ταχυδακτυλουργία.

Η επίκληση του ονόματος του Γάλλου διπλωμάτου δεν έγινε τυχαία . Λέγεται ότι στην πολιτική του πορεία προκειμένου να έχει μόνιμη προβολή και κέρδος πούλησε τους πάντες και τα πάντα . Η μόνη , που δεν πούλησε , ήταν η μητέρα του και αυτό γιατί ήταν ορφανός.

Ο κόσμος, που ανατέλλει έχει να επιλέξει μεταξύ της Ευρώπης της Δημοκρατίας και των Εθνών και μεταξύ της Νεοταξικής Ευρώπης των Τραπεζών και των Μυστικών Κοινωνιών.
Αναγκαστικά θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ μεταξύ της Αλήθειας και της Υποκρισίας.
Όσο κι αν δεν το λένε , η προσπάθειά τους είναι να ολοκληρώσουν την νέα τάξη πραγμάτων και να φτιάξουν τον νέο παγκόσμιο πολίτη .

Οι στόχοι τους είναι :

1. Η διάλυση της χριστιανικής πολιτιστικής και κοινοτικής ενότητας των Ευρωπαϊκών Κοινωνιών με την αθρόα εισβολή επήλυδων ισλαμιστών και την επίκληση αντιρατσιστικών πολιτικών .

2. Η μετατροπή του πολιτισμού απο πνευματική κατάκτηση , σε ωφελιμιστικό και ηδονιστικό τρόπο ζωής μέσα απο τα gay parade και την ολοκλήρωση του ανθρώπου απο την ελεύθερη επιλογή του φύλου του και της σεξουαλικής του ταυτότητας.

3. Το προβάδισμα για την υλοποίηση της νέας εποχής ,της επονομαζομένης ως οικονομία κλίμακος , το παίρνουν οι πολυεθνικές εταιρείες .Η αστική τάξη ως εκπρόσωπος της πολιτικής και οικονομικής ανάπτυξης ενός τόπου εξαφανίζεται και αντικαθίσταται απο καλοπληρωμένα στελέχη πολυεθνικών εταιρειών , που όμως δεν κατέχουν μέσα παραγωγής και η μοναδική τους ευημερία είναι ο καλός μισθός , που μπορεί να πάψει ανα πάσα στιγμή.

4. Η νέα οικονομία και νέα τάξη απαιτεί μία μικρή παγκόσμια ελίτ ,που θα κρατά για τον εαυτό της των έλεγχο των αποφάσεων και των παραγωγικών μέσων .

5. Η επέκταση της τεχνικής νοημοσύνης και της ρομποτικής θα είναι ένα καλό μέσο εκβιασμού και ελέγχου ,τόσο στα έμμισθα στελέχη όσο και στους εξαρτημένους εργάτες.

6. Η πολιτική και η πολιτικοί ,εφόσον δεν θα χειρίζονται μεγάλα οράματα ,μεγάλες αξίες και αρχές , θα μπορούν να εμφανίζονται στην πολιτική σκηνή , ως διάττοντες αστέρες με μικρή διάρκεια ζωής ,αφού ο ρόλος τους θα είναι μόνο επικοινωνιακός .

7. Γύρω μας θα κυκλοφορούν πολλά επιδέξια μηδενικά και πολλοί απατεώνες , οι οποίοι δεν θα λογοδοτούν στην δικαιοσύνη για τις εγκληματικές παραλείψεις σε βάρος της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και για τις απατεωνιές σε βάρος του δημοσίου.

8. Η ταχυδακτυλουργία των πολιτικών θα έχει μετατρέψει την Δικαιοσύνη σε τυφλή και κουφή θεά. Η απαξίωση της απονομής της Δικαιοσύνης θα επιτρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι έννομοι απατεώνες ,οι έννομοι κλέφτες και οι έννομοι δολοφόνοι. Η ηθική ταυτότητα θα θεωρείται αφέλεια και ανοησία.

Έτσι ο πολίτης κάτω απο το βάρος της αφόρητης καθημερινότητας των χρεών ,κάτω απο το βάρος της απουσίας του νοήματος της ζωής και της απουσίας του αισθήματος του ανήκειν, πιο ευάλωτος από ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία κλεισμένος στον εαυτούλη του θα αναμένει τον σωσμό του.
Ένα σωσμό, που δεν θα έρχεται αλλά αντιθέτως ολόενα και περισσότερο ο Δυτικός κόσμος θα βυθίζεται στο σκοτάδι είτε από οικονομικούς και πολιτιστικούς εγκληματίες ,που έργο τους θα είναι η εξάλειψη του ελληνορωμαϊκού και χριστιανικού υπόβαθρου της Ευρώπης και η αντικατάστασή του από αυτό που βιώνουμε σήμερα. Μόνη εκκρεμότητα στο σχέδιο των μυστικών κοινωνιών είναι η εμφάνιση του παγκόσμιου ηγέτου τους, που θα συνενώσει τα κομμάτια του παζλ της παγκοσμιοποίησης .

Μα θα μας πει κάποιος , αφού όλα αυτά φαίνονται ως νομοτέλεια ,αξίζει να αντιστέκεσαι ; ΝΑΙ , γιατί όπως λέει και ο Ελύτης : Μέσα στη θλίψη της απέραντης μετριότητας, που μας πνίγει από παντού, παρηγοριέμαι ότι κάπου, σε κάποιο καμαράκι, κάποιοι πεισματάρηδες αγωνίζονται να εξουδετερώσουν τη φθορά.

Ο ΣΥΝΙΩΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη