22 Σεπ 2018

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ – ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ – ΕΚΔΙΚΗΣΗ Ή ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ; – ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ «ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ» ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ «ΒΛΕΠΕΙ» Η ΕΛ.ΑΣ

Πόσο κόστισε το συμβόλαιο θανάτου για τη δολοφονία της Κατερίνας Αναγνωστάκη;

Άλλος ένας θάνατος «επί παραγγελία». Άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου αξίας 15.000 ευρώ που «έκλεισε». Τόσο κοστολογείται πλέον η ανθρώπινη ζωή στην άλλη πλευρά του ποταμού. Στην παραβατική νύχτα.

Αυτά τα συμβόλαια τα αναλαμβάνουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Όταν ο στόχος είναι προσεκτικός ή έχει συνοδεία τότε το συμβόλαιο ανεβαίνει πολύ σε… κόστος.

Βλέπετε και ο εκτελεστής σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι από «εδώ». Αλλά έρχεται «πακέτο» απο το εξωτερικό.

Η Κατερίνα Αναγνωστάκη ήταν στόχος. Και προφανώς ήταν κάτι που και η ίδια γνώριζε μετά τις τελευταίες «εκκαθαρίσεις». Το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι Αστυνομικοί είναι ένα. Δολοφόνησαν την Κατερίνα Αναγνωστάκη για να μην μιλήσει ή για λόγους εκδίκησης;

Αν κανείς αναζητήσει τις παλαιότερες αναρτήσεις της Κατερίνας Αναγνωστάκη θα βγάλει κάποια συμπεράσματα. Αλλες φορές για την ίδια και άλλες φορές για άλλους. Τα μηνύματα που έστελνε μέχρι και τρεις ημέρες πριν από την δολοφονία της με συμβόλαιο θανάτου ήταν πολλά και σε πολλούς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη