16 Οκτ 2018

Η Φινλανδία σπρώχνει στην… έξοδο τον Σκίμπε

Σε δύσκολη θέση ο γερμανός τεχνικός


Η δεύτερη ήττα της Εθνικής μας στην φάση των ομίλων του Nations League και η κάκιστη εμφάνισή της φέρνουν μεγάλα ζόρια για τον Μίκαελ Σκίμπε, που βρίσκεται πλέον σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ...

Τελική απόφαση δεν υπάρχει, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα τα πράγματα δείχνουν εξαιρετικά δύσκολα για τον Γερμανό τεχνικό.

Η ήττα με 2-0 από την Φινλανδία και η κακή εικόνα της Ελλάδας είναι ικανή να τον σπρώξει για τα καλά στην... έξοδο από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Εθνική μας πέραν της εικόνας στο γήπεδο που μόνο καλή δεν είναι, δεν παίρνει και αποτελέσματα. Έφτασε στις 2 ήττες στις 4 αγωνιστικές που έγιναν στο Nations League και το χειρότερο για τον Μίκαελ Σκίμπε είναι δεν δείχνει και δεν φαντάζει ικανός να μπορεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση.

Να θυμίσουμε πως από τον Σεπτέμβριο υπήρχε ένας προβληματισμός στην ΕΠΟ για τον Γερμανό εκλέκτορα. Από τότε είχε αρχίσει πάντως μία τέτοια συζήτηση... Η Εθνική του σήμερα δείχνει πως έχει ανάγκη από ένα ισχυρό... ηλεκτροσόκ και αλλαγές... Εν αναμονή λοιπόν των προσεχών επαφών αλλά και των εξελίξων που θα προκύψουν. Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε την σχετική διάψευση που υπήρξε από την μεριά του Γραμμένου μετά το Ελλάδα-Ουγγαρία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη