Επεισόδιο στα σύνορα FYROM -Μακεδονίας –Σκοπιανοί στρατιώτες έριξαν προειδοποιητικές βολές –

11 Οκτ 2018

Προσπάθεια παράνομης εισόδου «μεταναστών» είχαμε στα σύνορα της Μακεδονίας με τη FYROM, στην περιοχή της Γευγελής, όταν μία ομάδα εξ’αυτών, προσπάθησε να εισέλθει σε Σκοπιανό έδαφος.

Σκοπιανοί πάνοπλοι στρατιώτες έριξαν προειδοποιητικές βολές προς την ελληνική πλευρά προκαλώντας τον φόβο των μεταναστών και την εγρήγορση των ελληνικών στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων.
Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ένας μετανάστης συνελήφθη από την σκοπιανή αστυνομία, ενώ οι υπόλοιποι επέστρεψαν στο ελληνικό έδαφος.

Ο σκοπιανός στρατός ανακοίνωσε σε δελτίο Τύπου ότι το περιστατικό συνέβη όταν μία από τις περιπολίες του ανίχνευσε ομάδα μεταναστών που διέσχιζαν παράνομα τα σύνορα κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Γευγελής.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, η σκοπιανή περιπολία προειδοποίησε με φωνές την ομάδα των μεταναστών αρκετές φορές να σταματήσουν, αλλά αυτή τους αγνόησε επιδεικτικά .

Στη συνέχεια έπεσαν αρκετοί προειδοποιητικοί πυροβολισμοί στον αέρα, γεγονός που ώθησε την ομάδα των μεταναστών να επιστρέψει γρήγορα στην ελληνική επικράτεια, ανέφερε το πρακτορείο Beta σήμερα Τετάρτη.
Share

1 σχόλιο:

  1. Έτσι μπράβο !! Σύνορα της fyrom με Μακεδονία.Αλλιώς δεν πρόκειται να καταλάβουν οι τουρκο-γυφτο-αλβανο-σλαβο μανκιντόνιανς. Είσαι Μακεδόνας ;;;Είσαι εξ ορισμού Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη