14 Νοε 2018

Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ: Ο κ. ΚΙΤΣΑΚΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΕΞΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Επανέρχεται στο θέμα Κιτσάκου η Νέα Δημοκρατία, σήμερα μέσω της εκπροσώπου
Τύπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη. Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της σημειώνει ότι: «Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Θεόδωρος Κιτσάκος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την εκτόξευση των χρεών της βιομηχανίας λιπασμάτων ELFE στη ΔΕΠΑ και την απόπειρα παράνομης ανταλλαγής ακινήτων έναντι χρεών, δηλώνει δημόσια ότι το θέμα ήταν σε πλήρη γνώση

Των πρώην και νυν Υπουργών Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη και Γιώργου ΣταθάκηΤου αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη ΔραγασάκηΤου υπουργού Επικράτειας Αλέκου ΦλαμπουράρηΤου αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλακαι της τότε Υφυπουργού Βιομηχανίας Θεοδώρας Τζάκρη.Ο κ. Κιτσάκος κατονομάζει έξι στελέχη της κυβέρνησης και τους εμπλέκει σε ένα πρωτοφανές σκάνδαλο, από το οποίο προκύπτει τεράστια ζημιά για το Δημόσιο και τους Έλληνες πολίτες.

Τι απαντούν οι εμπλεκόμενοι Υπουργοί; Γνώριζαν ή όχι τις ενέργειες τους στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που οι ίδιοι διόρισαν; Συμφώνησαν ή όχι με τις ενέργειες του εκλεκτού τους;» διερωτάται η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του για το χειρισμό της εν λόγω υπόθεσης ο κ. Κιτσάκος υποστήριξε ότι οι χειρισμοί ήταν εν γνώσει των συναρμόδιων Υπουργείων ενώ απέδωσε ευθύνες σε προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας ότι «υπήρξε έντονος και μνημειώδης κυβερνητικός παρεμβατισμός χωρίς να είναι δόλιος, αλλά με σαφέστατο αποτύπωμα στην εξέλιξη του χρέους».

«The New Daily Mail»
TheNewDailyMail
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη