21 Νοε 2018

MACEDONIA και ... Βόρεια Κύπρος στο ημερολόγιο της αστυνομίας- Αναγνώρισαν και το ψευδοκράτος!!!


Η ατζέντα διατίθεται προς πώληση σε όλες της αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας!


Σε μία άνευ προηγούμενου πρόκληση προχώρησαν οι δημιουργοί της ατζέντας της Ελληνικής Αστυνομίας για το 2019.

Η ατζέντα που διατίθεται προς πώληση σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας περιλαμβάνει χάρτη που αναγράφει τη FYROM ως Μακεδονία. Ο ίδιος χάρτης αναφέρει το ψευδοκράτος της Κύπρου ως Βόρεια Κύπρο.


Την ιδια ώρα, πολλοί αστυνομικοί δηλώνουν πως δεν θα προμηθευτούν τις επίσημες ατζέντες της Ελληνικής Αστυνομίας έτους 2019 για το γεγονός αναγραφής των Σκοπίων ως κράτος με το όνομα «Μακεδονία». Μαλιστα, λένε οτι η αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας φέρει ευθύνες για το γεγονός αυτό και δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας από επίσημο δημόσιο Οργανισμό της χώρας μας και ειδικά από το Σώμα Ασφαλείας της Αστυνομίας.

«Εαν η Ελληνική Αστυνομία αναγραφεί Μακεδονία το γειτονικό κράτος μας, τι εντύπωση βγαινει επίσημα προς το εξωτερικό για τη θέση της Ελλάδας;» επισημαινουν.


Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:




.protothema.gr
----------
Αναγνώστης του bloko.gr μας το έστειλε και σας το παραθέτουμε. Δεν έχουμε λάβει στα
χέρια μας ακόμη το αστυνομικό ημερολόγιο του 2019, όμως οφείλουμε να

δημοσιεύσουμε την καταγγελία, πολύ δε περισσότερο, καθώς προέρχεται από δοκιμασμένης αξιοπιστίας πηγή και να ρωτήσουμε το αρχηγείο. Διαπράξατε και αυτό;

Κύριε Καραϊβαζ καλησπέρα. Εντελώς εμπιστευτικά θα ήθελα να σας στείλω μια φωτογραφία από τις ατζέντας της αστυνομίας του 2019 και συγκεκριμένα τις μεγάλες, όπου σε χάρτη ο οποίος περιλαμβάνεται σε αυτες, αναφέρεται το όνομα της χώρας fyrom με το όνομα "Μακεδονία".  

Η είδηση που δημοσιεύσαμε νωρίτερα για το ημερολόγιο της αστυνομίας για το 2019, δυστυχώς είναι ακριβής. Και γράφουμε δυστυχώς, όχι μόνο για τη μονομερή από την
ΕΛΑΣ αναγνώριση της ΦΥΡΟΜ. Έφτασαν στο σημείο ν' αναγνωρίσουν μέχρι και το ψευδοκράτος της Κύπρου με την ονομασία Βόρεια Κύπρος. Σου λέει τί βόρεια μακεδονία, τί βόρεια κύπρος. Ένα και το αυτό.

Διαβάστε νέα επιστολή αναγνώστη προς το bloko.gr

Γιώργο καλησπέρα, έχει προκύψει μείζον θέμα-φιάσκο με τις μεγάλες υπηρεσιακες ατζέντες του Αρχηγείου που διατίθενται για πώληση.
Αναφέρουν στον χάρτη μέσα που περιλαμβάνουν ως Μακεδονία, τα Σκόπια ενώ δεν έχει επικυρωθεί καν η συμφωνία των πρεσπων (ούτε καν βόρεια Μακεδονία) και επιπλέον τα κατέχομενα Κύπρου ως Βόρεια Κύπρος. Ήδη το επεξεργαζονται συνδικαλιστές της ΕΛ. ΑΣ που ενημέρωθηκαν για να αντιδράσουν!! Φιλικά για να είσαι Ενήμερος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη