5 Δεκ 2018

Δημοσκόπηση με... βόμβες: Ποια η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, έκπληξη...

Ποια θα ήταν η κυβέρνηση, εάν αύριο είχαμε εκλογές;
Απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν τη νέα χρονιά οι πολίτες: σε έρευνα της εταρείας Interview για το Βεργίνα ΤV, το 47% απαντά ότι το 2019 θα είναι χειρότερο από το 2018, ενώ το 63% εκτιμά ότι η χώρα θα παραμείνει υπό αυστηρή επιτήρηση για τα επόμενα χρόνια, με το 18% να προβλέπει ότι θα χρειαστούμε κι άλλο μνημόνιο.



Σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας της εταιρίας Interview για λογαριασμό της ΒΕΡΓΙΝΑ TV, που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου και της Φένιας Κλιάτση «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα», η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων θα είναι κακή και την επόμενη χρονιά, με μόλις το 14% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι το 2019 θα είναι καλύτερο για τα οικονομικά τους, ενώ μόλις το 11% εκτιμά ότι η κυβέρνηση έβγαλε οριστικά τη χώρα από τα μνημόνια.
Στις 9,1 μονάδες μπροστά η ΝΔ

Προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανέρχεται στις 9,1 ποσοστιαίες μονάδες σύμφωνα με τη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση.



Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται μετά τις ανακοινώσεις για παροχές και ελαφρύνσεις να έχει κερδίσει μισή ποσοστιαία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της Interview, ένα μήνα πριν, όταν συγκέντρωνε ποσοστό 21,9%.



Στην νέα δημοσκόπηση, 5 κόμματα φαίνεται να περνούν το κατώφλι του 3%.



Στην τρίτη θέση βρίσκεται η ΧΑ με το ΚΙΝΑΛ και το ΚΚΕ να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης:

ΣΥΡΙΖΑ: 22,4%
ΝΔ: 31,5%
ΧΑ: 6,5%
ΚΚΕ: 6,1%
ΚΙΝ.ΑΛ: 6,3%
ΑΝΕΛ: 1,9%
Ένωση Κεντρώων: 2,3%
Ποτάμι: 1,6%
Πλεύση Ελευθερίας: 1,0%
ΛΑΕ: 1,6%
Ελληνική Λύση: 2,5%
Άλλο: 4,7%
Αναποφάσιστοι: 11,7%
vertical-align: middle; width: 800px;" />




http://newpost.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη