17 Δεκ 2018

ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Με μια ανακοίνωση απαντά ο ΣΚΑΙ στην βομβιστική επίθεση που έγινε με στόχο τον
ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό τα ξημερώματα. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο ΣΚΑΙ αναφέρει ότι «η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει». Η διοίκηση του σταθμού κατηγορεί κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που κατέστησαν τον σταθμό στόχο και τους καλούν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους.
Όλη η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την βομβιστική επίθεση τα ξημερώματα
«Η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει. Δεν εκβιαζόμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε όπως έχουμε αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, ελέγχοντας την εξουσία με ανεξαρτησία και σθένος.

Το κράτος που έχει την υποχρέωση να ενθαρρύνει την πολυφωνία και να προστατεύει την ασφάλεια των μέσων ενημέρωσης και των εργαζόμενων σε αυτά, κώφευσε στις επανειλημμένες καταγγελίες μας για απειλές κατά του ΣΚΑΙ.

Ο ΣΚΑΙ δυστυχώς έχει στοχοποιηθεί τα τελευταία χρόνια. Κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κατέστησαν τον σταθμό μας στόχο. Μετά την σημερινή δραματική εξέλιξη οφείλουν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη