16 Δεκ 2018

Ανανέωση με δεκάδες νέους υποψηφίους προαναγγέλλει ο Κ. Μητσοτάκης

Την πρόθεσή του να ανοίξει έναν μεγάλο κύκλο ανακοινώσεων προσώπων, που θα
στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, θα φέρει στο προσκήνιο στη σημερινή του ομιλία στο 12ο Συνέδριο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα τονίσει πως στις 10 Ιανουαρίου, όταν και κλείνει τρία χρόνια στην ηγεσία της "γαλάζιας" παράταξης, θα ανακοινώσει δεκάδες νέους υποψήφιους, που προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας, καθώς και από το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να τους δώσει χρόνο να τους γνωρίσουν οι πολίτες.


Θα πρόκειται για πρόσωπα, που πολιτεύονται για πρώτη φορά και δεν έχουν ζητήσει ξανά την ψήφο των πολιτών. Παράλληλα, πολλοί από τους υποψήφιους θα είναι κάτω από 40 ετών, ενώ ανάμεσα στα ονόματα θα είναι και αυτά των 30 γυναικών που έχει προαναγγείλει η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα εστιάσει, εκ νέου, στο Σκοπιανό.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισημάνει ότι δε θα ακολουθήσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στον ολισθηρό δρόμο, θα σημειώσει ότι ο κ. Τσίπρας είπε "ναι" εκεί που οι άλλοι πρωθυπουργοί είπαν "όχι" και θα χαρακτηρίσει "αντισυγκέντρωση" αυτή της Θεσσαλονίκης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη