16 Δεκ 2018

Ο Ρονάλντο «δάμασε» τον Ταύρο (video)

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε στην έδρα της Τορίνο, αλλά το πέναλτι του Ρονάλντο στο 70’,
της χάρισε τη σπουδαία νίκη. Η Μεγάλη Κυρία έχει πάρει τους 46 από τους πιθανούς 48 βαθμούς στη Serie A και συνεχίζει τον καλπασμό της.

Η Τορίνο από την αρχή είχε το μυαλό της στην άμυνα, κλείνοντας χώρους και περιορίζοντας τα ατού της Γιουβέντους. Η Μεγάλη Κυρία έχασε την ευκαιρία με τον Ρονάλντο στο 15’, όταν ο Σιρίγκου έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ιταλός γκολκίπερ χτύπησε στη μέση σε μονομαχία με τον Τσαν και αποχώρησε τραυματίας στο 20ο λεπτό. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με τα πολλά κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή, να περνούν ανεκμετάλλευτα.

Τα πολλά λάθη της Γιουβέντους συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο που ξεκίνησε με 2 καλές στιγμές για την Τορίνο σ’ ένα λεπτό, αλλά τόσο ο Ίτσο, όσο και ο Μπελότι αστόχησαν στο 52’.

Η φάση που έκρινε την αναμέτρηση έγινε στο 70, όταν ο Μάντζουκιτς κέρδισε πέναλτι το οποίο έκανε ο γκολ Κριστιάνο Ρονάλντο για το τελικό 0-1. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 5.000 στην ιστορία της Γιουβέντους στη μεγάλη κατηγορία. Ο Αλέγκρι τελείωσε το ματς χωρίς αλλαγή, για την 21η νίκη της Γιούβε στα τελευταία 27 ματς κόντρα στην Τορίνο.

ΤΟΡΙΝΟ(Ματσάρι): Σίριγκου(20’ Ισάζο), Ίτσο, Ενκουλού, Τζιτζί, Άινα(85’ Μπερενγκέρ), Μπαζέλι, Ρινκόν, Μεϊτέ, Ανσάλντι(75’ Παριτζίνι), Μπελότι, Τζάτζα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ(Αλέγκρι): Περίν, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Τσαν, Ματουϊντί, Πιάνιτς, Ντιμπάλα, Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη