Επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου στους Βουλευτές για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών

11 Ιαν 2019


Επιστολή προς τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου απέστειλαν οι Παμμακεδονικές ενώσεις με την οποία καταγγέλουν ως προδοτική τη συμφωνία των Πρεσπών και ζητάνε από τους βουλευτές, ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκουν, να πράξουν το καθήκον τους τηρώντας τους νόμους και πάνω από όλα να επιτελέσουν το καθήκον τους προς την πατρίδα.
Ακολουθεί αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:
«Κυρίες και κύριοι Βουλευτές,
Τα μέλη των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου διαφωνούμε ευθαρσώς με την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών», καθώς αυτή βλάπτει καίρια την υπόσταση της Ελλάδας και τον ελληνισμό. Πρώτιστο και υψίστης σημασίας γεγονός είναι το ότι η «Συμφωνία» αυτή έρχεται σε κατάφωρη αντίθεση με τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, όπως και το ότι προέρχεται από μία διασπασμένη κυβέρνηση κατά την εισήγηση της εν λόγω «Συμφωνίας» η οποία δεν διέθετε πλειοψηφία, καθώς ο κυβερνητικός εταίρος, ΑΝΕΛ, απαραίτητος για την ύπαρξη της κυβέρνησης, επίσημα έχει δηλώσει την αντίθεσή του στην παραχώρηση του ονόματος της «Μακεδονίας».
Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να κυβερνάται σαν καθεστώς Πρωθυπουργικής δικτατορίας από ένα κόμμα το οποίο στις τελευταίες εκλογές έλαβε το απολύτως μειοψηφικό ποσοστό 19,3% επί όλων των Ελλήνων που έχουν δικαίωμα ψήφου. Παράλληλα, δεν υπάρχει στη χώρα μας νομοθεσία από την οποία προκύπτει η αρμοδιότητα του Υπουργού Εξωτερικών να εκχωρεί από μόνος του την πανάρχαιη Εθνική μας Ιστορία, επιτρέποντας στους Σλαβοαλβανούς των Σκοπίων να αυτοαποκαλούνται «Μακεδόνες» και η Βουλγαροσλαβική γλώσσα τους «Μακεδονική».
Διαβάστε περισσότερα στο https://www.otavoice.gr/politiki/2019/01/epistoli-ton-pammakedonikon-enoseon-yfiliou-stous-vouleytes-gia-tin-prodotiki-symfonia-ton-prespon/
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη