11 Ιαν 2019

Επιμένει ο Κατσίκης: Οι ΑΝΕΛ φεύγουν από την κυβέρνηση

Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση,επανέλαβε


Είτε σήμερα είτε τις επόμενες ημέρες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούν από την κυβέρνηση, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κατσίκης. «Εμείς φεύγουμε, εάν θα φύγουμε στις 10 η ώρα σήμερα, ή αν θα φύγουμε τη Δευτέρα που έχουμε την ψηφοφορία για τα εξοπλιστικά, δεν είναι μείζονος σημασίας», επισήμανε.

Ο κύριος Κατσίκης επέμεινε πως με δεδομένο ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έρχεται στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ
αποχωρούν από την κυβέρνηση. Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης συγκλίνουν στο διαζύγιο, πρόσθεσε. Επιπλέον, επισήμανε, το κόμμα δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός καταφύγει στη Βουλή. «Χωρίς ψήφο εμπιστοσύνης δεν περνάει η Συμφωνία των Πρεσπών, που αυτός είναι ο σκοπός μας», δήλωσε μιλώντας στον Ant1.



Εν τούτοις, ο κύριος Κατσίκης δήλωσε πως οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα ψηφίσουν τα αντισταθμιστικά για τα εξοπλιστικά στη Βουλή.

Τέλος, μιλώντας για το αν η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ είναι συμπαγής, τόνισε: «Είμαστε πολιτική δύναμη εδραιωμένη πλην Παπαχρηστόπουλου». Αναφορικά με την στάση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, πρόσθεσε: «Ακούσατε την κυρία Κουντουρά να πει τίποτα αντίθετο με το κόμμα»;



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη