20 Φεβ 2019

Ο ΠΑΟΚ προχωράει άμεσα την υπόθεση του Ολιβέιρα

Την αγορά μέρος των δικαιωμάτων του Πορτογάλου χαφ επιθυμεί ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Δεδομένη είναι η επιθυμία της διοίκησης του ΠΑΟΚ να παραμείνει ο Σέρτζιο Ολιβέιρα και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Ήδη στις πρώτες του εμφανίσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο Πορτογάλος μέσος έχει δείξει δείγματα του πλούσιου ταλέντου του και σκόραρε τη Δευτέρα στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα.


Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να έρθουν άμεσα σε επαφή με την Πόρτο για την αγορά 60% ή και 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Οι «ασπρόμαυρες» εκτιμήσεις αναφέρουν πως το κόστος μίας τέτοιας κίνησης θα ανέλθει στα 6 ή και στα 7 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, θετική άποψη για τον Ολιβέιρα έχει σχηματίσει και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος φέρεται να έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τον παίκτη.


Υπενθυμίζεται ότι στον δανεισμό του Πορτογάλου υπάρχει ρήτρα 12 εκατ. ευρώ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη