10 Φεβ 2019

Ζάχαρης: Οι ευαίσθητοι πολίτες σπρώχνουν την κοινωνία μπροστά



Άνοιγμα στους ενεργούς και ευαίσθητους πολίτες της κοινωνίας, οι οποίοι δεν περιμένουν στην ουρά του δήμου για επιχορηγήσεις, έκανε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Ηλίας Ζαχαρης μιλώντας στην εκδήλωση του φιλοζωικού σωματείου ΦΡΟΝΤΙΖΩ, το οποίο έχει την έδρα του στη δημοτική ενότητα των Πεύκων, του Δήμου Νεάπολης -Συκεών.

Σας περιμένω να οργανώσουμε μαζί την πολιτική στο θέμα της φροντίδας των ζώων, είπε ο κ.Ζάχαρης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του, ότι η φροντίδα των ζώων είναι εξ ίσου σημαντική με την καθαριότητα, αρμοδιότητα του δήμου

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως λένε τα ίδια τα μέλη του, Το «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» είναι ένα φιλοζωικό πολιτιστικό σωματείου που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2012 με την εγκεκριμένη από το Μονομελές Πρωτοδικείο 9216/2012 απόφαση.
Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο, του οποίου η λειτουργία βασίζεται στις συνδρομές και εισφορές των μελών του καθώς και στις δωρεές τρίτων, χωρίς να χρηματοδοτείται από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Πληροφορίες για τις δραστηριότητες του είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο www.frontizofs.gr

Ο κ.Ζάχαρης, ο οποίος είναι εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και εκπροσωπούσε και τον Περιφερειάρχη στην εκδήλωση, κατέστησε σαφές ότι η αβελτηρία του κράτους, στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον, αν απλώς καταγγελθεί, δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να κάνει ένα πρόβλημα του κράτους, πρόβλημα των δημοτών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόταν από στελέχη της παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Νεάπολης -Συκεών της οποίας ηγείται.



Ακολουθεί περίληψη του χαιρετισμού του κ.Ζάχαρη:

Θα ήθελα κατ΄ αρχήν να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση και σας πω ότι θαυμάζω την ευαισθησία σας.
Οι ευαίσθητοι πολίτες σε όλους τους τομείς είναι η δύναμη που σπρώχνει την κοινωνία μπροστά
Η δύναμη που χτυπάει το καμπανάκι στις εξουσίες
Η δύναμη που θυμίζει σε όλους μας ότι είμαστε περαστικοί από τη θέση στην οποία τάχθηκαν και πρέπει να είναι χρήσιμοι στην κοινωνία.
Πρέπει να σας πω ότι θεωρώ την φροντίδα των ζώων, μία από τις πιο σημαντικές αρμοδιότητες του δήμου, εξ ίσου σημαντική με την καθαριότητα.
Ακούω πολλές από φίλους δημάρχους ότι στα ζητήματα της φροντίδας των ζώων, το κράτος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.
Μπορεί να είναι κι έτσι.
Όμως θέλω να σας πω για τη δική μου αντίληψη στα πράγματα συνολικά, η οποία είναι διαφορετική.
Αν έχει δημιουργηθεί ένα οποιοδήποτε πρόβλημα, το οποίο όντως μπορεί να οφείλεται στην αβελτηρία του κράτους, και δεν το αντιμετωπίζουμε επειδή φταίει το κράτος, θα πάψει να είναι πρόβλημα του κράτους και θα γίνει πρόβλημα των δημοτών.
Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να καταγγέλλω ότι φταίνε οι άλλοι.
Θέλω να αξιοποιώ όσο γίνεται περισσότερο όλες τις δυνατότητες που έχω.
Χρειάζομαι λοιπόν τη βοήθεια σας!
Χρειάζομαι τις προτάσεις σας, το σχέδιο σας.
Μαζί θα προχωρήσουμε τις παρεμβάσεις.
Σας περιμένω από Δευτέρα στα γραφεία μας για να συζητήσουμε αναλυτικά το θέμα!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη