18 Φεβ 2019

Ένα «τρολ» υπουργός: Σεξιστικές επιθέσεις και πολιτικό bullying στο twitter (εικόνες)

ΠΗΓΗ: thepresident.gr/

Έντονη παρουσία στα Social media, με προκλητικές και υβριστικές αναρτήσεις κατά δημοσιογράφων, πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και κατά του πρ. Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε αναπτύξει κατά το προηγούμενο διάστημα η υπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.


Οι αναρτήσεις της κας Χατζηγεωργίου δεν είναι μόνον υβριστικές, αλλά εμπεριέχουν και σεξιστικά χαρακτηριστικά, ειδικά όσες απευθύνονται σε γυναίκες δημοσιογράφους.

Από τις αναρτήσεις της κας Χατζηγεωργίου ξεχωρίσαμε τη σεξιστική επίθεση στην κα Μάρα Ζαχαρέα για ερώτησή της σε κάποια συνέντευξη, την επίθεση στον κο Νίκο Χατζηνικολάουγια το κοινό της εκπομπής του, την επίθεση στους κ.κ. Πάσχο Μανδραβέλη και Κωνσταντίνο Ζούλα, την στοχοποίηση μέσω ύβρεων στον ΣΚΑΙ καθώς και την επίθεση κατά του πρ. Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια!

Σίγουρα η κα Χατζηγεωργίου οφείλει να απολογηθεί για τις αναρτήσεις της αυτές, ζητώντας συγγνώμη για τα εμπρηστικά σχόλιά της. Και αν δεν το κάνει οφείλει ο πρωθυπουργός να την επαναφέρει στην τάξη. Διαφορετικά δεν θα μπορεί να σταθεί ούτε μια μέρα στα νέα της καθήκοντα…

Μέχρι αυτή την ώρα ο λογαριασμός της κας υπουργού είναι ακόμα ενεργός στο twitter.

Ακολουθούν ορισμένες από τις αναρτήσεις της:



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη