28 Μαρ 2019

Η προκήρυξη για τις 12 μόνιμες θέσεις στη Βουλή

To ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πληρωση με σειρα προτεραιοτητας δωδεκα (12) συνολικα θεσεων
τακτικου προσωπικου και προσωπικου με σχεση εργασιας ιδιωτικου δικαιου αοριστου χρονου πανεπιστημιακης και τεχνολογικης εκπαιδευσης στη Βουλη των Ελληνων ως κατωτερω:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), οκτώ (8) θέσεις.


Κλάδων: ΠΕ7 Βιβλιοθηκονόμων, ΠΕ8 Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων, ΠΕ2 Οικονομικού και ΠΕ4 Πληροφορικής

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), τέσσερις (4) θέσεις.

Κλάδων: ΤΕ4 Βιβλιοθηκονόμων, ΤΕ2 Οικονομικού και ΤΕ16 Στενογράφων.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑNΩΤΕΡΩ ΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

ΠΕ7 Βιβλιοθηκονόμων: Υποστήριξη του έργου της Βιβλιοθήκης της Βουλής και ιδίως,

– Καταλογογράφηση παλιών και νέων εισαγωγών στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης της Βουλής και ταξιθέτησή τους

– Υποστήριξη και μέριμνα συντήρησης του ηλεκτρονικού καταλόγου της Βιβλιοθήκης της Βουλής, των ψηφιακών εφαρμογών και παραγγελιών και εν γένει την ψηφιακή βιβλιοθήκη

– Ταξινόμηση και τεκμηρίωση κοινοβουλευτικών αρχείων και τελική αρχειοθέτησή τους

ΠΕ8 Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων: Οργάνωση και προώθηση των διεθνών σχέσεων και της κοινοβουλευτικής διπλωματίας, καθώς και διοργάνωση επίσημων επισκέψεων, πολιτιστικών και λοιπών εκδηλώσεων και στην επικοινωνία.

ΠΕ Οικονομικού: Καταχώριση και έλεγχο στοιχείων με βάση το διπλογραφικό σύστημα, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων, παραλαβή και έλεγχο στοιχείων και οικονομικών καταστάσεων, συνεργασία με ελεγκτικούς φορείς κ.ά.


ΠΕ4 Πληροφορικής: Διαχειριστής Συστημάτων: διαχείριση των κεντρικών υπολογιστικών και αυτόνομων αποθηκευτικών συστημάτων Διαχειριστής Δικτύων: διαχείριση των δικτυακών υποδομών της Βουλής

ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων: Υποστήριξη του έργου της Βιβλιοθήκης της Βουλής και ιδίως καταλογογράφηση παλιών και νέων εισαγωγών στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης της Βουλής και ταξιθέτησής τους.

ΤΕ Οικονομικού: Έκδοση μισθοδοτικών καταστάσεων, καταχώριση στοιχείων με βάση το διπλογραφικό σύστημα, απόδοση ασφαλιστικών εισφορών, σύνταξη οικονομικών καταστάσεων κ.α.

ΤΕ Στενογράφων: Στενογράφηση των συζητήσεων της Βουλής ή Επιτροπών ή ομάδων εργασίας ή άλλων οργάνων, καθώς και επίσημων συναντήσεων.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει:

Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ – ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.
Παράβολο τριών (3) ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας Š Φορέας Δημοσίου Š Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr) είτε από Δημόσιο Ταμείο.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 8 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 23 Απριλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε.). Η υποβολή περισσοτέρων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλείται στην αίτησή του και τα οποία λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς. Ειδικότερα υποψήφιος που δεν αποδεικνύει τα κριτήρια που επικαλείται στην αίτησή του και τα οποία λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή του στους οικείους πίνακες, διαγράφεται από αυτούς σε περίπτωση που δεν προσκομίσει κανένα απολύτως σχετικό δικαιολογητικό.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη