23 Μαρ 2019

ANT1: Αυτό που έγινε στον αέρα εκπομπής δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ ξανά– Όλοι έξαλλοι (pics)

Στο φως έρχονται νέες αποκαλύψεις, για τις «επισκέψεις» κυβερνητικών αεροσκαφών της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει η προσγείωση αντίστοιχου αεροσκάφους στην Αθήνα, στο οποίο επέβαινε μάλιστα και ο υπουργός Εξωτερικών Χόρχε Αρεάσα.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος», κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε και στο Ηράκλειο και την Καβάλα, το τελευταίο διάστημα.


Συγκεκριμένα, δύο ημέρες πριν από την προσγείωση στην Αθήνα- δηλαδή στις 28 Φεβρουαρίου- ένα άλλο αεροσκάφος που επίσης ανήκει στην κρατική πετρελαϊκή εταιρεία PDVSA, αλλά το χρησιμοποιεί η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο, με διακριτικά YV3360,προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης.

Επιπλέον, λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 13 Φεβρουαρίου, το ίδιο αεροσκάφος είχε προσγειωθεί πάλι στο Ηράκλειο. Ακόμη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», στις 10 Νοεμβρίου 2018 το κυβερνητικό αεροσκάφος του Μαδούρο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καβάλας, προερχόμενο από το Μαρόκο.

«Το Φάλκον YV3360 ανήκει στην εταιρία πετρελαίου PDVSA και χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση του Μαδούρο», επιβεβαίωσε στην εφημερίδα πολιτική πηγή της Βενεζουέλας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω αεροσκάφος το έχει χρησιμοποιήσει και ο ίδιος ο Νικολάς Μαδούρο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη