18 Μαρ 2019

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ!

Τον τελευταίο καιρό όλοι αναρωτιόταν που είναι ο Πάνος Καμμένος!

Ο ίδιος είχε καιρό να δημοσιεύσει βίντεο από τα νυχτοπερπατήματα του.
Με σημερινή του παρέμβαση ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. ανατρέπει τα πάντα. Ο ίδιος αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγειά του.

Απειλεί ότι θα επανέλθει με αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών στη φυλακή

Λάδι στη «φωτιά» της πολιτικής τους διαμάχης ρίχνει με νέο του tweet ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος στον Νίκο Κοτζιά και χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη της Μακεδονίας», χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά».

Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά.

85 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Το εν λόγω μήνυμα του κ. Καμμένου έρχεται σε απάντηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών ο οποίος, επιχείρησε να αποδομήσει το αφήγημα του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι εξαπατήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας: «Είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη