16 Μαρ 2019

Ο Χρήστος Αναστασίου από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία στη μάχη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης με τον Π. Ψωμιάδη


Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, στον κεντρικό πυρήνα των διοργανωτών.
Αφιέρωσε αμέτρητες ώρες και με βασικό εργαλείο το διαδίκτυο συνέβαλε καταλυτικά στο μεγαλειώδες αποτέλεσμα των συλλαλητηρίων σε Θεσσαλονίκη, Πισοδέρι και Αθήνα. Βρέθηκε στο κέντρο του αγώνα και υπέστη μαζί με χιλιάδες άλλους πολίτες τα αποτελέσματα από την κρατική βία με χημικά και συλλήψεις. Συνελήφθη στις 14 Δεκεμβρίου και οδηγήθηκε στην ασφάλεια αναίτια κατά την προσπάθεια να εισέλθει στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο μαζί με τον πρόεδρο της ΠΟΠΣΜ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων) κ. Γεώργιο Τάτσιο και δεκάδες πατριώτες.
Όπως και ο ίδιος αναφέρει η συστράτευση του με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την επιδίωξη να περάσει η δημοτικά αρχή Θεσσαλονίκης σε καθαρά πατριωτικά χέρια και να σταματήσουν οι παλινωδίες κατά της Μακεδονίας που η θητεία Μπουτάρη στήριξε.
Σε ανακοίνωση του με την οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης αναφέρει: «Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΔΑ.»
«Θέλω να ασχοληθώ με τα κοινά διότι αγαπώ τον τόπο και τους ανθρώπους του. Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά και το έχω αποδείξει με την εθελοντική μου ενασχόληση με αυτά, τα τελευταία 40 χρόνια ως ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Θα ήθελα πολύ να προσπαθήσω να κάνω κάτι παραπάνω για αυτά.
Όλοι έχουμε χρέος να αγωνιζόμαστε καθημερινά για το σήμερα και το αύριο ,τόσο το δικό μας όσο και των παιδιών μας.
Περισσότερα στο https://www.otavoice.gr/aytodioikitika-nea/2019/02/o-xristos-anastasiou-apo-ta-syllalitiria-gia-ti-makedonia-sti-maxi-gia-ton-dimo-thessalonikis-me-ton-p-psomiadi/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη